Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016

Νews247.gr ή καλύτερα jews247.gr ???

Αποτελείται αποδεδειγμένα από εβραίους ανθέλληνες !!!

Καλύτερα είναι να φύγει μόνο ένα γράμμα στην αρχή, το “n” και να μπεί το “j” και πρέπει να ονομαστεί jews247.gr !!! Μία από τις πολλές αποδείξεις ότι το jews247.gr το έχουν εβραίοι! :
Εδώ βλέπετε μερικές από τις εβραϊκές αναρτήσεις τους που είχαν βγάλει όλες μαζί σε μία ιστοσελίδα τους!

Βλέπετε αποδεδειγμένα πόσο τιμούν συνέχεια τους εβραίους και ΠΟΤΕ δεν τους κατηγορούν!

Επίσης δείτε στην εικόνα της ιστοσελίδας τους, μιά λεπτομέρια, το “Eβραίους” ή “Eβραίοι” πάντοτε στην αρχή το έχουν με κεφαλαίο γράμμα (Ε), ενώ υποτιμητικά και περιφρονητικά, το (Έ)έλληνας, έλληνες, χριστιανοί, μουσουλμάνοι κ.τ.λ. πάντα στην αρχή το έχουν με μικρά γράμματα!!! Δείχνουν τί ακριβώς είναι και τί αντιπροσωπεύουν!

Γι’ αυτό πάντοτε τα άρθρα τους είναι ανθελληνικά, αντιχριστιανικά, εξυπηρετούν εβραϊκά συμφέροντα κ.α.
Αυτά γράφουν στο αθεοαριστερό news247 αν και αυτός είναι και ο ρόλος τους,  των εβραίων ή των εβραιογλύφτηδων στην ιστοσελίδα αυτή !
Πολλές φορές πέφτει και η "λογοκρισία" και αν στείλεις σχόλια που μπορεί κατ' αυτούς να είναι "ακατάλληλα" τα διαγράφουν φασιστικά και ρατσιστικά και ποτέ δεν τα δημοσιεύουν! Επειδή μου έχει τύχει και συμβεί και σε μένα και σε πολλούς άλλους, πάρα πολλές φορές! Τόσο “αντικειμενικοί” !
Επίσης όπως θα δείτε στην ιστοσελίδα τους οι πονηροί εγκάθετοι (αν και τόσο “διάσημοι» ) και δήθεν φημισμένη ειδησειογραφική ιστοσελίδα τους, ποτέ δεν δηλώνουν ούτε μία διεύθυνση ούτε που μένουν, ούτε ποιοί είναι και από ποιούς αποτελούνται!
Γιατί;! Έχουν να φοβηθούν τίποτα;! ή μήπως φοβούνται μήπως τους αποκαλύψουν και φανεί το αληθινό εβραϊκό προσωπείο τους και που συνέχεια αποκρύπτουν;!
Μάλλον καλύτερα και γιά περισσότερη αληθοφάνεια, θα πρέπει η ιστοσελίδα news247 να μετονομαστεί σε jews247 !!!
Δεν θα αλλάξουν και πολλά, μόνο ένα γράμμα στην αρχή θα αλλάξουν !!!

indobserver.blogspot.gr
 
Σχόλιο Κατάνυξης: Και δεν είναι μόνοι!!! 
1 σχόλιο :

  1. Δεν τα είπατε όλα. Πολεμώ με σχόλια (όχι υβριστικά) εδώ και χρόνια αυτό το σάπιο κανάλι. Εκτός από τον προπαγανδιστικό, αντιδημοσιογραφικό του χαρακτήρα κατά της Εκκλησίας και της Ελλάδας, αφιερώνει εδώ και χρόνια πολλές αναρτήσεις πορνογραφικού ρεπορτάζ! Οι έλληνες πρέπει να μάθουν όλες τις πορνοαστάρ, τα ονόματά τους, τις συνήθειές τους, τις επιδόσεις τους και τη ζωή τους. Καλλιεργούν το διεστραμμένο-πορνικό ήθος στους ήδη διεστραμένους ηθικά και εθνικά αναγνώστες και αναγνώστριές τους. Το 247 είναι ένα εργαλείο εκμαυλισμού στην κυριολεξία. Έχει επίσης το "αντρικού" περιεχομένου ONEMAN και το "γυναικείου" LADYLIKE με εμετικό περιεχόμενο.
    Τους έχω κατηγορήσει για κάλυψη πορνογραφικής επικαιρότητας, πλάι σε θέματα κοινωνικά ή εκκλησιαστικά ή ό,τι άλλο και βέβαια τα σχόλια απορρίπτονται. Στα σχόλια γίνεται πόλεμος κάτω, και είναι μέρος της στρατηγικής του καναλιού για μεγαλύτερη θέαση, αφού οι (λογοκριμένοι) διάλογοι εξάπτουν το ενδιαφέρον. Όσο μπορείτε, να τους χτυπάτε με συγκροτημένα και εύστοχα σχόλια. Οι υπόλοιποι, απλά μην το διαβάζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com