Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016

Πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης, Η λατρευτική ανάγκη και η Προηγιασμένη Θ. Λειτουργία [mp3 - 2016]

    Κήρυγμα 18/3/2016
Παρασκευή Α΄ Νηστειών 18 Μαρτίου 2016
Προηγιασμένη θεία Λειτουργία.
    Κήρυγμα του πρωτοπρ. Νικολάου Μανώλη.
Ι.Ν. Αγ. Σπυρίδωνος Τριανδρίας Θεσσαλονίκης.
    Με νέα, πρόσφατη εντολή (20-11-2015), ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, απαγορεύει εκ νέου και στην ενορία του αγίου Σπυρίδωνος να Ομιλεί ο π. Νικόλαος!!! Κρίνεται ως επικίνδυνος!!!
    Ο π. Νικόλαος Μανώλης, εφημέριος του ιερού βυζαντινού ναού Προφήτου Ηλιού Θεσσαλονίκης επί 26 έτη, για λόγους Πίστεως (ως γνωστόν ο π. Νικόλαος δίνει μεγάλες μάχες εναντίον της παναίρεσης του Οικουμενισμού που έχει αλώσει τα υψηλά κλιμάκια της εκκλησιαστικής ηγεσίας), από τις 21 Μαῒου 2015μετατέθηκε αναγκαστικά, με την σύμφωνη γνώμη της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, κατόπιν αιτήματος του μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου, και την απόφαση του τελευταίου, στον ιερό ναό Αγίου Σπυρίδωνος Τριανδρίας. 
    Στη νέα του ενορία ο π. Νικόλαος, παρά τις συνεχιζόμενες απειλές και τους εκφοβισμούς, συνεχίζει ακάθεκτος το αντιοικουμενιστικό και αντιαιρετικό του έργο καθώς και την εν γένει πνευματική του δραστηριότητα.
Παρακολουθείστε το βίντεο:

2 σχόλια :

  1. Και έτσι να συνεχίσει ο π. Νικόλαος το έργο του αυτό: ακάθεκτος. Με όλη μας την καρδιά προσευχόμαστε να τον έχει καλά ο Θεός. Είναι υπέροχο αυτό το κήρυγμα. Η ουσία κάθε κηρύγματος δεν πρέπει να είναι αυτή; Δηλαδή να μας κάνει να επιθυμούμε την ένωσή μας με τον Θεό; Ευχαριστούμε πολύ που δεν μας αφήνετε χωρίς πνευματική τροφή. Την ευχή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πέστε τα πάτερ άγιε. Μας αναπαύετε με τους λόγους σας. Έτσι μιλούσαν και οι άγιοι πατέρες στο εκκλησίασμα. Αυτά διαβάζουμε, αυτά θέλουμε να ακούμε. Και την τελευταία λεπτομέρεια να γνωρίζουμε για να μη μας κοροϊδεύει ο διάβολος. Απόλυτη ανάγκη είναι να βρει ο κόσμος απλανή πνευματικό οδηγό. Από το πολύ το "δεν πειράζει" να που φτάσαμε. Αποχριστιανίζεται η Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com