Δευτέρα, 4 Απριλίου 2016

Βρέθηκε "άθικτη" η εικονίτσα του Αγίου Νικολάου μεσα στα αποκαίδια του Ελικοπτέρου που έπεσε στην Κίναρο την 11-2-2016

Σχεδόν δύο μήνες (11-2-2016) από την τραγική απώλεια των τριών αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού στην Νήσο Κίναρο. Αποκαλύπτεται ότι την ημέρα της πρόσκρουσης του μοιραίου Ελικοπτέρου ΠΝ-28 ένας άντρας των Ο.Υ.Κ. θέλησε να ανάψει ένα καντήλι..

στο σημείο της πτώσης του Ελικοπτέρου. Στην προσπάθεια του να κάνει έναν μικρό λάκο για να βαλει το καντηλάκι μέσα στα αποκαιδια
βρίσκει ανέπαφη την χάρτινη εικονίτσα του Αγίου Νικολάου (βλ. φωτογραφία) η οποία είχε τοποθετηθει το 1989 σε όλα τα Ελικόπτερα
του Πολεμικού Ναυτικού από τον Ανθυπασπιστή (Διαχ.) Γεώργιο Σταμέλο.  «Ως εμεγαλύνθη τα έργα σου Κύριε…».
image005.jpg
        Με εκτίμηση
        Κ.Κ.

1 σχόλιο :

  1. O Άγιος να πρεσβεύει για την ανάπαυση των ψυχών αυτών και να παρηγορεί τις οικογένειές τους. Και να φωτίζει αυτούς που υπηρετούν το λαό θεωρητικά αλλά στην πράξη υπηρετούν ξένα συμφέροντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com