Πέμπτη, 28 Απριλίου 2016

Πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης, Προσευχηθείτε να τα ''ψάλλω'' σωστά στον μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως [ΒΙΝΤΕΟ 2016]


Πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης, Προσευχηθείτε να τα ''ψάλλω'' σωστά στον μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως [ΒΙΝΤΕΟ 2016]
    Ομιλία του εφημερίου του Ι.Ν. Αγ. Σπυρίδωνος Τριανδρίας Θεσσαλονίκης, π. Νικολάου Μανώλη.
    Με νέα, πρόσφατη εντολή (20-11-2015), ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, απαγορεύει εκ νέου και στην ενορία του αγίου Σπυρίδωνος να Ομιλεί ο π. Νικόλαος!!! Κρίνεται ως επικίνδυνος!!!
    Ο π. Νικόλαος Μανώλης, εφημέριος του ιερού βυζαντινού ναού Προφήτου Ηλιού Θεσσαλονίκης επί 26 έτη, για λόγους Πίστεως (ως γνωστόν ο π. Νικόλαος δίνει μεγάλες μάχες εναντίον της παναίρεσης του Οικουμενισμού που έχει αλώσει τα υψηλά κλιμάκια της εκκλησιαστικής ηγεσίας), από τις 21 Μαῒου 2015μετατέθηκε αναγκαστικά, με την σύμφωνη γνώμη της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, κατόπιν αιτήματος του μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου, και την απόφαση του τελευταίου, στον ιερό ναό Αγίου Σπυρίδωνος Τριανδρίας. 
    Στη νέα του ενορία ο π. Νικόλαος, παρά τις συνεχιζόμενες απειλές και τους εκφοβισμούς, συνεχίζει ακάθεκτος το αντιοικουμενιστικό και αντιαιρετικό του έργο καθώς και την εν γένει πνευματική του δραστηριότητα.
Παρακολουθείστε το βίντεο:

4 σχόλια :

 1. O Aλεξανδρουπολεως δεν ειχε κανενα προβλημα με την καταργηση της Κυριακης μας απο τον Σαμαρα!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ἔχουμε ἤδη ἀντιδράσει εὐλόγως ἐδῶ καί καιρό.
  Ἐνημερωθεῖτε:

  Ἡ θέση τοῦ Ἐπισκόπου Ἀλεξανδρουπόλεως κ.κ. Ἀνθίμου γιά τήν ἐπερχόμενη "Πανορθόδο" Σύνοδο! Οἰκουμενισμός διά τῆς πλαγίας ὁδοῦ...! Ἀπό τήν Συνέντευξη στόν Δημοσιογράφο κ. Κώστα Μαυρίδη. (βίντεο)

  http://kaiomenivatos.blogspot.gr/2016/04/blog-post_53.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μπράβο και Άξιος Πατέρα Νικόλαε και χίλια μπράβο και στην παπαδιά σας! Πραγματικός Φάρος της Ορθοδοξίας είστε στους σκοτεινούς καιρούς μας. Σας ευχαριστούμε που μέσω διαδικτύου έχετε καταφέρει να κάνετε πράξη κάτι σαν το πρώτο Πανελλήνιο διαδικτυακό κατηχητικό! Και το έχετε καταφέρει όχι γιατί είναι δύσκολο τεχνικά αλλά γιατί ο λόγος σας είναι λόγος απλός και κατανοητός και ταυτόχρονα λόγος αλήθειας, Ορθοδοξίας, πνευματικότητας και θείας φώτισης και τέτοιοι λόγοι δεν ακούγονται πλέον σε πολλά μέρη της χώρας μας! Συνεχίστε έτσι και μην φοβάστε...άλλωστε στους έσχατους καιρούς μας είναι γνωστό ότι πολλοί από τους τελευταίους έσονται πρώτοι και πολλοί πρώτοι τελευταίοι. Εσείς ότι και να σας κάνουν για μας και για τον Χριστό πιστεύω πως είστε πρώτος! Καλό Πάσχα από Αγρίνιο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Σεβαστέ μας παπα-Νικόλα.....Θεωρώ οτι έχεις τη στήριξη όλων ημών,των πνευματικών σου παιδιών,των ενοριτών σου,αλλά και ολων των Ορθόδοξων ελλήνων που σε διαβάζουν και παρακολουθούν το εργο σου αλλά και τον ευλογημένο σου αγώνα....Για ένα μόνο λυπαμαι και επέτρεψε μου σε μεταγενέστερη στιγμή να αναφερθώ εκτενώς.....Μιλώ για τους συναδελφους σου ιερωμένους που άλλοι απέστρεψαν το πρόσωπο τους,άλλοι λοιδώρησαν τον αγώνα σου και άλλοι χλιαροί σιωπουν.....Κρίμα σ'αυτούς,'επαινος και τιμή για σένα....!!!!! Είμαστε υπερήφανοι για τον πνευματικό μας,είμαστε αισιόδοξοι για την Ορθοδοξία μας γιατί όσο υπάρχουν φωνές όπως τη δική σου δεν θα μπορέσουν χείλη ρυπαρά να τη βλάψουν.....ΠΡΟΧΩΡΑ ΠΑΠΑ-ΝΙΚΟΛΑ.Εχεις στήριγμα σου τον Αρχηγό μας Χριστό....!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com