Πέμπτη, 7 Απριλίου 2016

Συντονιστική Επιτροπή Ορθοδόξων Πολιτών Ημαθίας "Προς την Ιερά Σύνοδο"Αφού έκλεισαν τα σύνορα οριστικώς, γιατί η κυβέρνηση δεν τους επιστρέφει πίσω; Μήπως παίζει το ύποπτο παιχνίδι των σκοτεινών κέντρων αποφάσεων, εις βάρος του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας, με απώτερο σκοπό την ισλαμοποίηση της Ελλάδος;
 
Προς
την Ιερά Σύνοδο
της Εκκλησίας της Ελλάδος
Ι. Γενναδίου 14
11521 Αθήνα
Μακαριώτατε Άγιε Πρόεδρε,
Σεβασμιώτατοι Άγιοι Αρχιερείς,
 […]
   Ως Έλληνες πολίτες, αναγκαζόμαστε πλέον -εκ των πραγμάτων- να σας καταθέσουμε τη βαθειά μας ανησυχία και αναστάτωση, όσον αφορά την συνεχιζόμενη ροή λαθρομεταναστών-προσφύγων, στην φτωχοποιημένη και διαλυμένη πατρίδα μας.
   Μετά το κλείσιμο και επισήμως όλων των συνόρων –ελληνοσκοπιανών, ελληνοαλβανικών, ελληνοβουλγαρικών– εις βάρος μας, αντιλαμβανόμαστε ότι κάτι πολύ σοβαρό και ύποπτο παίζεται μπροστά στα μάτια  μας και εθελοτυφλούμε.
   Αλλά γιατί έκλεισαν τα σύνορα οι «καλοί» μας φίλοι και Ευρωπαίοι εταίροι; Δεν σας προβληματίζει αυτό; Μήπως για να εγκλωβιστούν τελικά αυτοί οι λαθρομετανάστες-πρόσφυγες και να παραμείνουν δια παντός εδώ; Και αφού έκλεισαν τα σύνορα οριστικά πλέον, γιατί η κυβέρνηση συνεχίζει και δέχεται κι άλλους κι άλλους κι άλλους;
   Μα αυτοί οι άνθρωποι δεν θέλουν να μείνουν στην πατρίδα μας, γιατί σώνει και καλά να γεμίσει η πατρίδα μας λαθρομετανάστες- πρόσφυγες, ίσως και τζιχαντιστές και τρομοκράτες, όπως δήλωσαν και  οι υπουργοί εξωτερικών των Σκοπίων και Σλοβακίας;
   Αφού έκλεισαν τα σύνορα οριστικώς, γιατί η κυβέρνηση δεν τους επιστρέφει πίσω; Μήπως παίζει το ύποπτο παιχνίδι των σκοτεινών κέντρων αποφάσεων, εις βάρος του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας, με απώτερο σκοπό την ισλαμοποίηση της Ελλάδος;
   
Μακαριώτατε και Σεβασμιώτατοι Αρχιερείς.
Η Ελλάδα είναι πλέον μια φτωχοποιημένη και διαλυμένη οικονομικώς χώρα και μας γεμίζουν με λαθρομετανάστες-πρόσφυγες και μάλιστα μουσουλμανικού θρησκεύματος. Δεν ανησυχείτε, δεν προβληματίζεστε, γιατί όλοι αυτοί έρχονται εδώ και δεν πηγαίνουν σε ομόθρησκες και πάμπλουτες χώρες, όπως η Σαουδική Αραβία, το Κατάρ, το Μπαχρέιν ή το Κουβέιτ;
   Εμείς πιστεύουμε ακράδαντα πλέον, μετά και το κλείσιμο όλων των συνόρων, πως συντελείται ένα  οργανωμένο σχέδιο αποχριστιανοποίησης και αφελληνισμού της πατρίδας μας.
   Το σύνθημα το έδωσε όπως γνωρίζετε πολύ καλά, ο αλήστου μνήμης ανθέλληνας και μισέλληνας υπουργός εξωτερικών των  ΗΠΑ, ο περιβόητος Χένρι Κίσινγκερ, πριν από αρκετά χρόνια, λέγοντας χαρακτηριστικά, ότι οι Έλληνες επειδή είναι ένας ατίθασος λαός, πρέπει να τον χτυπήσουμε στις ρίζες του, δηλαδή στην ιστορία του, στη γλώσσα του, στην παιδεία του και τέλος στη θρησκεία του!  
   Τα τρία πρώτα σχεδόν τα κατάφερε με εντολοδόχους τους δικούς μας κυβερνώντες, ενώ μένει το χτύπημα της θρησκείας μας.
   Επίσης θα θυμάστε προφανώς, τι είχε δηλώσει στα τέλη της δεκαετίας του1990 και ο Τούρκος πρωθυπουργός, Τουργκούτ Οζάλ. Είχε δηλώσει : «Δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με την Ελλάδα για να την κατακτήσουμε. Απλώς θα τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια Μουσουλμάνους»!!!
   Όλος αυτός ο διασυρμός και εξευτελισμός της ένδοξης πατρίδας μας και της ένδοξης ιστορίας μας, δεν σας συγκινεί, δεν σας αγανακτεί, δεν σας εξοργίζει; Η επιχειρούμενη πληθυσμιακή αλλοίωση της Ελλάδας, δεν σας τρομάζει;
   Ο πρωθυπουργός της Τσεχίας πριν λίγο καιρό το είπε ξεκάθαρα. Αυτό που γίνεται με τους λαθρομετανάστες-πρόσφυγες Μουσουλμάνους είναι μια  ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ!
   Οι Ευρωπαίοι προστατεύουν την πατρίδα τους- και καλά κάνουν, έτσι πρέπει -κλείνοντας τα σύνορα και εμείς καθόμαστε θεατές σε αυτό το οργανωμένο έγκλημα; Θα αφήσουμε τη χώρα έρμαιο σε κάθε ανορθόδοξη και εγκληματική πολιτική των ανοιχτών συνόρων; Αυτή η τακτική της κυβέρνησης είναι εθνικά επικίνδυνη και ως εκ τούτου ισοδυναμεί με ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ και ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!
 
Μακαριώτατε και Σεβασμιώτατοι Αρχιερείς, ζητούμε από εσάς να ανορθώσετε το ανάστημα σας και να υπερασπισθείτε τα της πατρίδος και να αναλάβετε τις ευθύνες σας ως Έλληνες πολίτες. Χρειάζεται εκ μέρους σας σθεναρή αντίσταση, ώστε να ακολουθήσει και ο λαός.
Η χώρα βρίσκεται σχεδόν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Σας ενθαρρύνουμε να έρθετε σε επαφή με σοβαρούς και πατριώτες συνταγματολόγους και διεθνολόγους για τα εθνικά μας δίκαια και την παραβίαση των συνόρων μας.
   Τέλος, σας παρακαλούμε εκτάκτως στην επόμενη συνεδρίαση της Ιεραρχίας να συζητηθεί αυτή η παρέμβασή μας.
                                                                Μετά βαθυτάτου σεβασμού
                                        Συντονιστική Επιτροπή Ορθοδόξων Πολιτών Ημαθίας

4 σχόλια :

 1. ΤΡΙΑΤΑΤΙΚΟΣ

  Πόσο πιο απλά και λιτά να περιγράφανε αυτή την τραγικότητα;
  Να λέγανε αυτή την κραυγαλέα αλήθεια;
  Μπράβο τους.
  Έχουν δώσει στο παρελθόν και άλλα υπέροχα αγωνιστικά κείμενα
  υπέρ Πίστεως και Πατρίδος.

  Το μεταναστευτικό πρέπει οπωσδήποτε να σχετίζεται
  με το ανεκπλήρωτο Τάμα του Έθνους.
  Αδυσώπητος ο πνευματικός νόμος.
  Τάξαμε και υλοποιούμε τα αντίθετα από το τάξιμο.
  Τέμενος θέλετε; Μουσουλμάνους θα σας φέρω.

  Το 21 ξαναζεί.

  Πάπας Πατριάρχης Αρχιεπίσκοπος στη Λέσβο;
  Εχθρός και λίγοι.
  Θα διατρανώσουν την προδοσία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο Θεός να σας ευλογήσει! Και μόνο που υπάρχουνε αυτές οι φωνές είναι μια μεγάλη παρηγοριά για όλους μας, ακόμα κι αν δεν τις ακούνε αυτοί που πρέπει, τις ακούει ο Θεός, δεν θα χαθούμε όσο υπάρχει αυτή η μαγιά, άξιοι!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Η ομάδα μας έχει ετοιμάσει μια φόρμα υπεύθυνης δήλωσης προς κατάθεση στα αστυνομικά τμήματα. Ίσως σας φανεί χρήσιμη. - Πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν αρκεί πλέον να διαμαρτυρόμαστε αλλά να περάσουμε στην αντεπίθεση. Σχετικές πληροφορίες θα βρείτε στο blog μας - - www.unitedgreeknation.blogspot.gr/?view=flipcard

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ξεσηκωμός χρειάζεται! Νέα επανάσταση!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com