Τετάρτη, 6 Απριλίου 2016

Τουρκικό Τζαμί στο Άμστερνταμ με όνομα Αγιά Σοφιά

Σε μια εξωφρενική κίνηση προχώρησαν οι Τούρκοι κατασκευάζοντας και ανοίγοντας στο Άμστερνταμ μουσουλμανικό τέμενος με το όνομα "Αγία Σοφία" και πιστό αντίγραφο του Ιερού Συμβόλου της Ορθοδοξίας.
Με την κίνηση αυτή η Τουρκία θέλει να προετοιμάσει διεθνώς τον κόσμο για την πραγματοποίηση των ονείρων του Ρ.Τ.Ερντογάν που θέλει και έχει υποσχεθεί ότι θα μετατρέψει την Αγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη σε τέμενος.
Οι Τούρκοι έδωσαν πανηγυρικό τόνο στα εγκαίνια του νέου μεγάλου μουσουλμανικού τεμένους στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας με το κλαπέν όνομα "Αγία Σοφία" και ενώ πριν λίγες εβδομάδες είχε προηγηθεί το αιματηρό ισλαμικό χτύπημα των Βρυξελλών.
Δείτε τι αναφέρει η Sabah: "Η πρωτεύουσα της Ολλανδίας ονειρεύονταν 20 χρόνια στο Άμστερνταμ να αποκτήσει ένα τέμενος σαν την Αγία Σοφία (!) που άνοιξε τις πόρτες της για τους πιστούς.Οι πρώτες παρασκευιάτικες προσευχές θα λάβουν χώρα με το επίσημο άνοιγμα του τεμένους όπου περισσότεροι από 2.500 πιστών θα μπορούν να προσεύχονται στο εσωτερικό του και θα παραστεί ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογάν"
Η επιλογή του ονόματος Αγία Σοφία, που είναι ελληνοχριστιανικό όπως και το εγκαινίασμα του τεμένους που θα γινει από τον ίδιο τον Ρ.Τ.Ερντογάν συμβολίζουν την επόμενη κίνηση του Τούρκου προέδρου που θέλει να προχωρήσει στην μετατροπή του Συμβόλου της Ορθοδξίας και του Ελληνισμού σε τοποθεσία ισλαμικού προσκυνήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com