Τρίτη, 12 Απριλίου 2016

Νεοεποχίτικη εκκοσμίκευση: "Ο Πάπας Φραγκίσκος μας παροτρύνει να κάνουμε σεξ"!

570_368_2016-04-09-2589-papas-fragkiskos-5.jpg
O Πάπας Φραγκίσκος,ο οποίος έρχεται στις 16 Απριλίου στην Ελλάδα για να δείξει την αλληλεγγύη του στους πρόσφυγες, δείχνει για ακόμη μια φορά πόσο διαφέρει από τους συντηρητικούς προκατόχους του.

Από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας άρχισε να ξεχωρίζει και τώρα μας εκπλήσσει ξανά, αφού σε κείμενό του τονίζει πως το σεξ είναι… δώρο Θεού.
Στην αποστολική προτροπή Amoris laetitia, ο Πάπας Φραγκίσκος εξηγεί πως η σεξουαλικότητα είναι ένα «υπέροχο δώρο» που ο Θεός έδωσε στα πλάσματα που δημιούργησε.
Την ίδια ώρα, μάλιστα, τόνισε πως η σεξουαλική επαφή ανάμεσα σε συζύγους δεν μπορεί να περιορίζεται στην ανάγκη για αναπαραγωγή.
Παράλληλα, ο Πάπας Φραγκίσκος είπε «ναι» στη λήψη της θεία κοινωνία από διαζευγμένους που έχουν ξαναπαντρευτεί, ενώ κάλεσε όσους έχουν χωρίσει να αναρωτηθούν πώς συμπεριφέρθηκαν απέναντι στα παιδιά τους όταν ξεκίνησε η συζυγική κρίση και αν επιχείρησαν να συμφιλιωθούν με τους αγαπημένους τους πριν ξεκινήσουν τη διαδικασία διαζυγίου.

1 σχόλιο :

  1. Ο αντίχριστος πάπας τι άλλο θα μπορούσε να προτείνει για να παρασύρει ψυχές στην κόλαση; Αδελφός είναι αυτός ή λύκος λυσσασμένος; Αιρεσιάρχης μέγας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com