Τρίτη, 26 Απριλίου 2016

Αρχιμ. π.Αντώνιος Πακαλίδης, Κήρυγμα της Κυριακής των Βαϊων [mp3 - 2016]

    Κήρυγμα 24/4/2016
Κυριακή των Βαΐων 24 Απριλίου 2016.
    Κήρυγμα του πανοσολ. αρχιμ. π.Αντωνίου Πακαλίδη, ιερατικού προϊσταμένου του. Ι.Ν. Αγ. Σπυρίδωνος Τριανδρίας Θεσσαλονίκης.
Παρακολουθείστε το βίντεο:

1 σχόλιο :

  1. π. Αντώνιε την ευχή σας. Πολύ όμορφο κήρυγμα. Πολύ ευλογημένη ενορία. Ο Άγιος Σπυρίδωνας να σας σκεπάζει με την χάρη του. Σήμερα άκουσα ότι σε κάποιο ορθόδοξο ναό του εξωτερικού μαζί με τις ιερές εικόνες των αγίων μας, ο ιερέας έχει βάλει και την εικόνα του παπικού "αγίου" Φραγκίσκου για να προσκυνά το ποίμνιο!!! Κλαίω για τους χριστιανούς που βρίσκονται εκεί. Καλύτερα να μη πηγαίνουν καθόλου στην εκκλησία. Αλλά βλέπουμε ότι αυτό το κακό θέλει να εξαπλωθεί. Μη το δούμε ποτέ εδώ! Ο οικουμενισμός είναι φίδι που κατατρώει τα σπλάχνα της Εκκλησίας μας. Πατέρα Αντώνιε και άγιο ιερείς παρακαλούμε κρατάτε τις παραδόσεις μας! Μην αρνηθούμε τον Χριστό μας! Σας ευχαριστούμε πάτερ για το ελληνορθόδοξο φρόνημά σας. Καλή Ανάσταση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com