Σάββατο, 2 Απριλίου 2016

Έξω φρενών οι δυτικοί για το ξεμπρόστιασμα του κατηχητικού του Εωσφόρου απο την Μόσχα!!!(video).


Πρωτοφανές!!! Η Ορθόδοξη Ρωσία κατά των σατανιστών του Χάρυ Πότερ. Ρωσική σειρά για νέα παιδιά, με την ευλογία της ρωσικής ορθόδοξης εκκλησίας, αναδεικνύει την μάχη, ανάμεσα στον Χριστό και τον Βελίαρ

H ρωσική σειρά κινουμένων σχεδίων,η οποία περιέχει τον ορθόδοξο μυστικισμό,ως απάντηση στην σατανιστική διδασκαλία των βιβλίων του Χάρυ Πότερ,απευθύνεται στην ορθόδοξη νεολαία και ουσιαστικά αποδομεί,αυτόν καθ’ευατόν τον σκοπό των αντιχρίστων της δύσεως,οι οποίοι σχεδιάζουν την στρατολόγηση στελεχών για την νέα εποχή,μέσω των συγκεκριμένων βιβλίων και ταινιών.Το σενάριο λοιπόν θέλει,μια ομάδα νέων σπουδαστών των στρατιωτικών σχολών της Ρωσίας,οι οποίοι βρίσκονται στο 1ο έτος των σπουδών τους,να αποστέλονται με την ευλογία της ρωσικής ορθοδόξου εκκλησίας,στο βορρά της χώρας,όπου οι δυτικοί,προχωρούν σε μαζική πλύση εγκεφάλου της νεολαίας,με τις ταινίες και τα βιβλία του Χάρυ Πότερ.Σκοπός τους είναι να δημιουργήσουν εντός της ρωσικής κοινωνίας,εστίες αντορθόδοξης και αντιρωσικής προπαγάνδας.Η ρωσική σειρά αναφέρεται στον αντιχριστιανικό ρόλο του ΝΑΤΟ,οι ήρωες δρουν και στα Βαλκάνια και συγεκριμένα στο Κόσοβο,όπου νατοικοί στρατιώτες ποδοπατούν ορθόδοξους μοναχούς!Η Ρωσία με αυτήν την παραγωγή,κορυφώνει τον ψυχρό πόλεμο κατά των δυνάμεων της δύσης και στον πνευματικό τομέα,υπενθυμίζοντας σε όλους μας,πως απάτριδες,αντίχριστοι σε μια κοινωνία δεν δημιουργούνται από την μια στιγμή στην άλλη,υπάρχουν συγκεκριμένοι μηχανισμοί στρατολόγησης που δρούν για χρόνια και αυτούς τους μηχανισμούς,ρωσικό κράτος και ρωσική ορθόδοξη εκκλησία,είναι αποφασισμένοι να εξοντώσουν.Ευχόμαστε κάποια στιγμή η ρωσική σειρά να προβληθεί και στην Ελλάδα μας,από ιδιωτική φυσικά πρωτοβουλία,ώστε τα ελληνόπουλα να ωφεληθούν και δουν την διαφορά ανάμεσα σε Χριστό και διάβολο.

5 σχόλια :

  1. Μπράβο τους. Μακάρι γιατί τα χάνουμε τα παιδάκια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλο το θέμα είναι να είμαστε αποφασισμένοι ότι είμαστε με τον Χριστό. Εδώ οι περισσότεροι δεν ξέρουν καν αν είναι με τον Χριστό ή με το διάβολο. Ενώ οι αρμόδιοι είναι κυρίως με το διάβολο. Δεν μπορεί χριστιανέ μου να κοινωνάς τα παιδάκια σου και μετά να τους χαρίζεις βιβλία του χάρι πότερ ή άλλα αντίχριστα όμοια "ψυχαγωγικά" μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εν έτη 2016 κι ακόμα πιστεύουν κάποιοι σε μάγους ψηλά στον ουρανό και παραμύθια......μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com