Τρίτη, 24 Μαΐου 2016

Πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης, Η Ι. Μ. Πειραιώς για τις οικουμενιστικές θέσεις του γέροντος Νίκωνος [ΒΙΝΤΕΟ 2016]


Πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης, Η Ι. Μ. Πειραιώς για τις οικουμενιστικές θέσεις του γέροντος Νίκωνος [ΒΙΝΤΕΟ 2016]
    Με νέα, πρόσφατη εντολή (20-11-2015), ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, απαγορεύει εκ νέου και στην ενορία του αγίου Σπυρίδωνος να Ομιλεί ο π. Νικόλαος!!! Κρίνεται ως επικίνδυνος!!!
    Ο π. Νικόλαος Μανώλης, εφημέριος του ιερού βυζαντινού ναού Προφήτου Ηλιού Θεσσαλονίκης επί 26 έτη, για λόγους Πίστεως (ως γνωστόν ο π. Νικόλαος δίνει μεγάλες μάχες εναντίον της παναίρεσης του Οικουμενισμού που έχει αλώσει τα υψηλά κλιμάκια της εκκλησιαστικής ηγεσίας), από τις 21 Μαῒου 2015μετατέθηκε αναγκαστικά, με την σύμφωνη γνώμη της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, κατόπιν αιτήματος του μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου, και την απόφαση του τελευταίου, στον ιερό ναό Αγίου Σπυρίδωνος Τριανδρίας. 
    Στη νέα του ενορία ο π. Νικόλαος, παρά τις συνεχιζόμενες απειλές και τους εκφοβισμούς, συνεχίζει ακάθεκτος το αντιοικουμενιστικό και αντιαιρετικό του έργο καθώς και την εν γένει πνευματική του δραστηριότητα.
Παρακολουθείστε το βίντεο:
Katihisis

6 σχόλια :

 1. Πάτερ Νικόλα είμαστε μαζί σας. Ο Θεός να σας έχει καλά και να σας δίνει δύναμη. Την ευχή σας!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πάτερ μου την ευχή σας. Είμαστε μαζί σας και ευχαριστούμε τον Θεό γι αυτό. Να είναι καλά και ο Σεβασμιώτατος, να αγωνίζεται για την Ορθοδοξία μας από τη θέση αυτή και να στηρίζει τους λίγους ομολογητές ιερείς που αυτή τη στιγμή η αλήθεια είναι ότι είναι υπό διωγμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Να αγιάσει το στοματάκι σας! Οι άγιοι πατριάρχες μας δεν καθόταν σε ηλεκτρικές καρέκλες; Μας λύπησε πολύ ο γέρων Νίκων και όχι μόνο. Βλέπουμε δυστυχώς και άλλους σεβαστούς γέροντες όσο πλησιάζει η ώρα της Συνόδου, να βγαίνουν και να στηρίζουν τον οικουμενισμό. Εύγε στην Ι.Μ. Πειραιώς. Μακάρι να μελετούν οι σημερινοί πατέρες (με φίρμες ή όχι) τους βίους των αγίων πατέρων μας. Εμείς τέτοιους απλανείς οδηγούς ζητούμε. Συνεχίστε τον αγώνα σας πάτερ και να εύχεστε να ομολογούμε κι εμείς Χριστό μέχρι το τέλος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Στην Νέα Σκήτη είναι αυξημένο το Οικουμενιστικο στοιχείο. Έχω προσωπική πείρα...

  Έρχονται πολλοί Αγιορειτες στην Γερμανία και τους κάνουν πλύση εγκεφάλου οι οικουμενιστες κληρικοί και οι πιστοί του ποιμνίου, όπως και τα υλιστικα επιτεύγματα και η ψευτικη ευγένεια των αιρετικων, κι ετσι φεύγουν λοιπόν με αλλαγμένα και οικουμενιστικα μυαλα οι Πατέρες. Έτσι συνεχίζει να γεμίζει ή κόλαση από... πεπτωκοτες Αγίους!

  Αλεξανδρος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Οι μόνοι αρμόδιοι να κρίνουν τους Ιεράρχες, είναι η Ιερά Σύνοδος της Ιεραρχίας, και τα αρμόδια Συνοδικά Δικαστήρια Ιεραρχών, τα οποία καθαιρούν τον αιρετικό Ιεράρχη. Αν νομίζετε π.Νικόλαε ότι εσείς μπορείτε να αντικαταστήσετε την Ι.Σ.Ι.,και τα Επισκοπικά Συνοδικά Δικαστήρια της Εκκλησίας μας, λυπάμαι βρίσκεστε σε εκ δεξιών πλάνη. Είναι άλλο ο αντιαιρετικός αγώνας που κάνει οι Εκκλησία μας, με τα αρμόδια γραφεία κάθε Μητροπόλεως και άλλο η ιεροκατηγορία κατά Ιεραρχών από υφισταμένους κληρικούς και ποιμενομένους λαϊκούς. Έχουμε Σύνοδο Ιεραρχών για να κρίνουν Ιεράρχες είτε για κανονικά παραπτώματα, είτε για αιρέσεις κλπ. Εάν έχετε εκκλησιαστικό φρόνημα θα απευθυνθείτε στην προϊσταμένη σας αρχή και κανονικό διάδοχο των Αποστόλων. Ειδάλλως την ημέρα της Κρίσεως να κάνετε παρατήρηση στον Κύριο για τους Ιεράρχες Του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μιχαηλ Λιερο ζεις στην μακαριοτητα και στην κοσμαρα σου.

   Διαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com