Τρίτη, 10 Μαΐου 2016

π.Νικ. Μανώλης, Σχολιασμός άρθρου του Ν. Παπαχρήστου από το amen.gr περί ενότητας [ΒΙΝΤΕΟ 2016]Πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης, Σχολιασμός άρθρου του Νίκου Παπαχρήστου από το amen.gr περί της ενότητας [ΒΙΝΤΕΟ 2016]
    Ομιλία του εφημερίου του Ι.Ν. Αγ. Σπυρίδωνος Τριανδρίας Θεσσαλονίκης, π. Νικολάου Μανώλη.
    Με νέα, πρόσφατη εντολή (20-11-2015), ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, απαγορεύει εκ νέου και στην ενορία του αγίου Σπυρίδωνος να Ομιλεί ο π. Νικόλαος!!! Κρίνεται ως επικίνδυνος!!!
    Ο π. Νικόλαος Μανώλης, εφημέριος του ιερού βυζαντινού ναού Προφήτου Ηλιού Θεσσαλονίκης επί 26 έτη, για λόγους Πίστεως (ως γνωστόν ο π. Νικόλαος δίνει μεγάλες μάχες εναντίον της παναίρεσης του Οικουμενισμού που έχει αλώσει τα υψηλά κλιμάκια της εκκλησιαστικής ηγεσίας), από τις 21 Μαῒου 2015μετατέθηκε αναγκαστικά, με την σύμφωνη γνώμη της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, κατόπιν αιτήματος του μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου, και την απόφαση του τελευταίου, στον ιερό ναό Αγίου Σπυρίδωνος Τριανδρίας. 
    Στη νέα του ενορία ο π. Νικόλαος, παρά τις συνεχιζόμενες απειλές και τους εκφοβισμούς, συνεχίζει ακάθεκτος το αντιοικουμενιστικό και αντιαιρετικό του έργο καθώς και την εν γένει πνευματική του δραστηριότητα.
Παρακολουθείστε το βίντεο:

5 σχόλια :

 1. Εύγε πάτερ Νικόλαε, πολύ καλά τα λέτε! Είμαστε μαζί σας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. http://www.amen.gr/article/i-diatirisi-tis-enotitas-tis-orthodoksias
  Απαράδεκτο κείμενο του Πέτρου Βασιλειάδη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Όποια σοφίσματα και να προβάλλουν κάποιοι κύκλοι δεν πρόκειται επ ουδενί να προσδώσουν κύρος στη μέλλουσα να συνέλθει προβληματική σύνοδο. Το μόνο που πετυχαίνουν είναι να εκτίθενται ανεπανόρθωτα εξ αιτίας των φαιδρολογημάτων τους. ΕΥΓΕ στον π.Νικόλαο Μανώλη και σε όσους άλλους αποδομούν τα φληναφήματα κάποιων φιλοπατριαρχικών κύκλων!
  Λ.Ν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Μπράβο στον π. Νικόλαο Μανώλη!

  Καλλίμαχος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Χριστός ανέστη! Για όλους εμάς τους απλούς πιστούς πάτερ είστε άξιος. Ομολογητής και όχι επικίνδυνος. O Θεός να σας δυναμώνει στον αγώνα σας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com