Τρίτη, 24 Μαΐου 2016

+ Μητροπολίτου Φλωρίνης Αυγουστίνου Καντιώτου, Προς Οικουμενικήν Σύνοδον;

4 σχόλια :

 1. Οι πλανεμένοι Οικουμενιστές ας ελπίσουμε πως θα λάβουν βοήθεια από το κήρυγμα αυτό του μακαριστού και θα επιστρέψουν από την παναίρεση στην Εκκλησία του Χριστού!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αμήν! Την ευχή σας π. Νικόλαε!

   Διαγραφή
 2. Πάντοτε επίκαιρος, ζέων και αφυπνιστικός ο λόγος του μακαριστού π.Αυγουστίνου.
  Στην προκειμένη περίπτωση πρόκειται για λόγο αντι-οικουμενιστικό που αποτελεί, αναντιλέκτως, ισχυρό ράπισμα στις επηρμένες και υπερήφανες παρειές εκείνων των εκκλησιαστικών και "θεολογικών" παραγόντων που "κρίμασιν οις οίδε Κύριος" πρωτοστατούν στη σύγκληση της ψευδο-συνόδου της Κρήτης και η οποία μόνο δεινά προοιωνίζεται για την Ορθοδοξία μας.
  Παρατηρούμε μετά πολλής της χαράς τις τελευταίες ημέρες να εκδηλώνεται μία "ομοβροντία" αντιδράσεων απέναντι στη μέλλουσα να συγκληθεί ΔΗΘΕΝ "Αγία και Μεγάλη Σύνοδο", όπως ακρίτως και επιπολαίως ονομάστηκε από κάποιους, που συντελεί στη μεγέθυνση της αποδομήσεως του κατ ουσίαν ανύπαρκτου κύρους της.
  Τα σχέδια των υπηρετών του οικουμενιστικού συγκρητισμού που επιχειρούν την εκκλησιολογική θεσμοποίησή του δεν πρόκειται να περάσουν. Ο ορθοφρονών κλήρος και λαός επ ουδενί θα επιτρέψει σε μία δράκα επίορκων αρχιερέων και στους πολυποίκιλους δορυφόρους τους να προσδώσουν εκκλησιαστικότητα στην αίρεση. Ας το έχουν αυτό υπ όψιν τους όσοι ενεργούν ερήμην του φύλακος της πατρώας πίστεως και φρουρού της Ορθοδοξίας εντίμου κλήρου και πιστού λαού. Η Εκκλησία του Χριστού δεν αποτελεί φέουδο και τιμάριο μίας θλιβερής μειοψηφίας οικουμενιστολάγνων κληρικών και λαικών αλλά το Σώμα του Χριστού που παρατείνεται εις τους αιώνας φρονώντας ΟΡΘΟΔΟΞΩΣ και προασπίζοντας εναντι οιασδήποτε θυσίας την πολύτιμη παρακαταθήκη της Πίστεως!
  Λ.Ν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Να ευχόμαστε όλοι μας, οι οικουμενιστές να φύγουν από την πλάνη και να επιστρέψουν στην Ορθοδοξία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com