Πέμπτη, 26 Μαΐου 2016

ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗ: Τρέμουν την απόρριψη του ποιμνίου;

                                                
Φυλλάδιο από την Εκκλησία Κρήτης, 
μόλις η Ιεραρχία ανακοίνωσε το δικό της

Ούτε 24 ώρες δεν έχουν περάσει από τη στιγμή που η Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος αποφάσισε την έκδοση φυλλαδίου προς ενημέρωση του ποιμνίου για την Πανορθόδοξη και αίφνης η Εκκλησία της Κρήτης εμφάνισε δικό της!
Συνάμα, μια περίεργη αναφορά περιλαμβάνει το ενημερωτικό φυλλάδιο που εξέδωσε η Εκκλησία της Κρήτης για την Πανορθόδοξη.  "Να βρεθούμε όλοι μαζί να διακηρύξουμε την πιστότητά μας στη Μητέρα μας Εκκλησία, που είναι η Τροφός του Γένους και η πηγή της ευσέβειάς μας, ο άσβεστος λύχνος της πορείας μας και η διασφάλιση της ταυτότητάς μας" γράφει το κείμενο.

Μητέρα Εκκλησία" ως γνωστόν αποκαλεί διαρκώς το Οικουμενικό Πατριαρχείο ο κ.Βαρθολομαίος. Και το ερώτημα που προκύπτει αβίαστα είναι το εξής: Αυτός είναι ο στόχος της Πανορθόδοξης; Να διακηρύξει την πιστότητα των Αυτοκέφαλων Εκκλησιών στο Οικουμενικό Πατριαρχείο;
        Aναλυτικά:

5 σχόλια :

 1. 16/6/2016 (τρία εξάρια!!!) ξεκινάει η σύνοδος....από την ημερομηνία και μόνο καταλαβαίνει κανείς ποιανού την "ευλογία" θα έχει αυτή η σύνοδος!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ελεος με τίς μπούρδες!!! 19/6 θά αρχίσει ή Σύνοδος. Φτάνει πιά με την αριθμολαγνεια!!Αυτό περίμεναν για να έχουν την ευλογία του έξω από δω;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Οι Προκαθήμενοι των Ορθοδόξων Εκκλησιών και τα Μέλη της συνόδου θα αφιχθούν από 16 του μηνός άσε που και το 19 που λες δεν το σώζει. Επιπλέον αυτά με τα περί αριθμολαγνείας που λες πες τα στον αντίχριστο(αν πιστεύεις ότι θα έρθει) και σε αυτούς που τα κάνουν να τυχαίνουν έτσι. Αναρωτιέμαι αν στις προσευχές σου προς τον Χριστό του λες ότι λέει μπούρδες και ότι είναι αριθμολάγνος όταν στην Αποκάλυψη μας αναφέρει το 666...

   Διαγραφή
  2. Θα πρέπει επίσης να θυμάσαι και την εντολή "ού λήψει τό όνομα Κυρίου του Θεού σου επί ματαίω"! Είναι ντροπή να επικαλείστε όλοι οι αριθμολαγνοι,ναι είστε, ένα συγκεκριμένο χωρίο της Αποκάλυψης που έχει μια συγκεκριμένη ερμηνεία και να το ερμηνεύετε κατά το δοκούν!!Αγγίζει τά όρια της πλάνης.

   Διαγραφή
  3. Πλανεμένος είσαι εσύ και πονηρός επίσης αφού προσπαθείς να μπερδέψεις τα τόσο ξεκάθαρα πράγματα και μιλάς εκ του πονηρού για αριθμολαγνείες....ο Θεός μας έδωσε τον αριθμό του αντιχρίστου για να μας προειδοποιήσει.Δεν ερμηνεύω κάτι κατά το δοκούν!!! Δεν πήρα το πυθαγόρειο θεώρημα ούτε και ανέλυσα καμία τετραγωνική ρίζα να μου πεις εσύ για αριθμολαγνεία αλλά απλά είδα την ημερομηνία και κοιτάζοντας τον αριθμό φαίνεται ότι πίσω από την σύνοδο είναι ο Αντίχριστος. Μόνος σου αρχικά παραδέχεσαι ότι έχουν την ευλογία του έξω από εδώ αλλά μόνος σου μιλάς για άλλες ερμηνείες, βρίζεις και χυδαιολογείς τις παρατηρήσεις άλλων...Επί ματαίω δεν ανέφερα το όνομα του Κυρίου όταν με αυτή την σύνοδο διακυβεύονται τα πάντα αλλά για να δείξω σε όλους ότι Αυτός πρώτος μίλησε για τον αριθμό του αντιχρίστου που εσύ όλος περιέργως και υπόπτως ξεχνάς και απλά αναφέρεσαι σε αριθμολαγνείες....έχεις μάθει μερικά τσιτάτα απέξω και τα λες αλλά χάνεις την ουσία των πραγμάτων....κρίμα για σένα...

   Διαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com