Τρίτη, 24 Μαΐου 2016

Συμπροσευχή του Πάπα με ανώτατο ιμάμη - Η Πανθρησκεία είναι εδώ!

60b0e2dce1d9ce30fa6bb41fd12f7dda_M.jpg
Δεν περνά μέρα που να μην προωθεί την Πανθρησκεία ο Πάπας Φραγκίσκος.        
      Στο πλαίσιο της ένωσης των θρησκειών υπό την σιδηρά πυγμή ενός παγκόσμιου ηγέτη, ο εκλεκτός ποντίφικας της Νέας Τάξης συνάντησε τον σεΐχη Άχμεντ αλ Ταγιέμπ, τον μεγάλο ιμάμη της ανώτατης ισλαμικής αρχής της Αιγύπτου, του Αλ Αζχάρ.

      Ο διάλογος των δύο δογμάτων είχε «παγώσει» όταν το Τέμενος και Πανεπιστήμιο Αλ Αζχάρ διέκοψε τις επαφές του με το Βατικανό το 2011 με αφορμή, όπως ανέφερε τότε, τις επαναλαμβανόμενες επικρίσεις του προκατόχου του Φραγκίσκου, του πάπα Βενέδικτου, απέναντι στο Ισλάμ.
        Ο Βενέδικτος είχε καταγγείλει την «στρατηγική βίας με στόχο τους χριστιανούς». Γι' αυτό και αντικαταστάθηκε.
       Αντίθετα, μετά την εκλογή του στο παπικό αξίωμα, ο Φραγκίσκος έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στη βελτίωση των διαθρησκευτικών σχέσεων και υποδέχτηκε με ένα μεγάλο, σατανικό χαμόγελο, τον σεΐχη Αλ Ταγιέμπ.
        Συζήτησαν φυσικά για την παγκόσμια «ειρήνη» και προφανώς μετά συμπροσευχήθηκαν στον θεό τους, δηλαδή τον Γιαχβέ ή Αλλάχ ή Σαμαέλ. Όπως το προτιμάτε! Πάντως όχι στον Χριστό!

1 σχόλιο :

  1. Όπως έλεγε και ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός "τον πάπα να καταράσθαι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com