Κυριακή, 22 Μαΐου 2016

Β. Χαραλάμπους, ΠΟΙΟΣ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ, ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ;


κατάλογος.jpg
Του Β. Χαραλάμπους, θεολόγου
Οι πολύνεκρες επιθέσεις στο Βέλγιο, τόσο στο διεθνές αεροδρόμιο των Βρυξελλών στο Ζάβεντεμ και όσο στον σταθμό του Μετρό Μαμπέκ, συγκλόνισαν και πάλι την ανθρωπότητα.  Οι καθημερινές ισλαμικές φρικαλεότητες των τζιχαντιστών, με τα πάμπολλα εγκλήματα αυτοκτονίας αυξάνονται.
Είναι αποτέλεσμα και τούτο της  κορανικής τερατωδίας, που κατακρατεί στο σκότος του μίσους εκατομμύρια ανθρώπους. Ιδού κάποιες από αυτές τις κορανικές προτροπές : «Εκείνοι που βαδίζουν για τη μάχη θα έχουν δοξασμένη τύχη», «Σας δίνουμε απόλυτη εξουσία απέναντί τους», «Εκείνοι που θυσιάζουν την εγκόσμια ζωή τους στη μελλοντική, μπαίνουν κάτω από τις σημαίες του Αλλάχ και είτε πέφτουν πολεμώντας, είτε νικούν θα πάρουν τη δοξασμένη ανταμοιβή τους».  
Κατά καιρούς ακούονται διάφορες αναφορές από Χριστιανούς, ότι το Ισλάμ δήθεν δεν έχει σχέση με το μίσος και τη βία.  Αυτό είναι ασύστολο ψεύδος.  Οι εγκληματικώς αυτοκτονούντες τζιχαντιστές έλκουν το θράσος των ενεργειών τους, από τις κορανικές προτροπές.   Iδού τι λέει τι ανίερο κοράνι  : «Αν τους ορίζαμε την αυτοχειρία ή την εγκατάλειψη των κτημάτων τους, λίγοι από αυτούς θα το έκαναν.  Ωστόσο, εκτελώντας τη θέληση του Αλλάχ θα ήταν προς όφελός τους και η πίστη τους θα στερεωνόταν» (Από κοράνι των εκδόσεων Λάτση).  
Η κορανική προτροπή «Σκοτώστε τους εχθρούς σας παντού όπου τους βρίσκετε...κολυμπείστε μέσα στο αίμα τους»,  το μισάνθρωπο μίσος προάγει.  Να θυμίσομε ότι κατά το στυγερό έγκλημα  στο Bataclan,  σύμφωνα με τη Le Figaro ακούστηκαν μισάνθρωπες εντολές που προέτρεπαν τους τζιχαντιστές να σκοτώσουν όσους περισσότερους ανθρώπους.  Και φυσικά εννοείται, αθώους ανθρώπους. Το ζοφερό κορανικό  σκότος προάγει χωρίς καμιά αμφιβολία το απάνθρωπο μίσος κα τη μισάνθρωπη βία.

1 σχόλιο :

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com