Πέμπτη, 5 Μαΐου 2016

Ναυπάκτου Ιερόθεος: Τα κείμενα της Πανορθόδοξης πρέπει να είναι καθαρά χωρίς υπονοούμενα και υποσημειώσεις

κατάλογος.jpg
Κείμενο για την Πανορθόδοξη Διάσκεψη που θα λάβει χώρα τον Ιούνιο στην Κρήτη εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου κ. Ιερόθεος με τίτλο «Η όντως Αγία και Μεγάλη Σύνοδος της Ορθοδόξου Εκκλησίας». Αναλυτικά:


1 σχόλιο :

  1. ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΠΙΣΤΟΣ6 Μαΐου 2016 - 4:17 μ.μ.

    Σημαντικά και εξαιρετικά τα όσα αναφέρονται από τον Σεβασμιώτατο και σε αυτό και σε προηγούμενα κείμενά του, αυτό όμως που τελικά θα μετρήσει μετά την γνώση και αποκάλυψη τόσων αρνητικών έως και Αντορθόδοξων μεθοδεύσεων και προβλεπόμενων αποφάσεων από την " Μεγάλη Σύνοδο " θα είναι η ύπαρξη θάρρους ή μη, όχι μόνο αμφισβήτησης του Κύρους της, αυτό δεν φθάνει, αλλά Εκκλησιαστικής Αποκήρυξης της ως μη Ορθόδοξης εάν τελικά τολμηθούν τα όσα ήδη καταγγέλονται ότι πρόκειται να αποφασισθούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com