Σάββατο, 7 Μαΐου 2016

Νέα δήλωση βόμβα από τον πάπα Φραγκίσκο: Οι Χριστιανοί πρέπει να ενωθούν με τους άλλους

Ο εγκάθετος της Νέας Τάξης, Πάπας Φραγκίσκος, ο οποίος τιμήθηκε στην Γερμανία με το βραβείο του Καρλομάγνου, επειδή προωθεί σωστά την Πανθρησκεία, έχει σκοπό να οδηγήσει του Χριστιανούς στην παγίδα της ένωσης των όλων των θρησκειών κάτω από τι σιδηρά πυγμή του παγκόσμιου ηγέτη που έπεται, δηλαδή του Αντίχριστου.

Όπως αναφέρει ο Ποντίφικας, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ έχει θέσει αρκετές φορές σε αμφισβήτηση την θεϊκή υπόσταση του Χριστού, αναφέρει πως ο Χριστιανός πρέπει να αντισταθεί στον πειρασμό να κλειστεί στο μαντρί, όπου μπορεί να μην υπάρχει «οσμή προβάτων», αλλά η ευθιξία ενός κλειστού και χωρίς αέρα δωματίου.
Εν ολίγοις να ρίχνει νερό στο κρασί του και να αποδέχεται ότι τα δόγματα του Ισλάμ, του Εβραϊσμού, του Βουδισμού κτλ μιλούν για τον πραγματικό Θεό και όχι τον τιμωρό Γιαχβέ ή απλά ανθρώπους δήθεν φωτισμένους.
Μιλώντας την Τετάρτη σε ευρύ ακροατήριο στην πλατεία του Αγίου Πέτρου συμπλήρωσε πως «Οι Χριστιανοί δεν πρέπει ποτέ να είναι κλειστοί. Ποτέ! Δεν πρέπει να κλεινόμαστε μέσα μας, ή μέσα σε μικρές κοινότητες ή ενορίες και να σκεφτόμαστε ότι εμείς έχουμε δίκιο. Οι Χριστιανοί καλούνται να αγκαλιάσουν το ιεραποστολικό πνεύμα που θα τους μεταφέρει στον κόσμο για να συναντήσουν τους άλλους».
Δεν έχουμε λοιπόν δίκιο που θεωρούμε τον Χριστό ως την Αλήθεια και το Φως!
Εμπρός όλοι μαζί για την Πανθρησκεία του Αντίχριστου!

2 σχόλια :

  1. Μία διόρθωση όσον αφορά το άρθρο....ο πάπας δεν πήγε στην Γερμανία για να τον τιμήσουν αλλά για πρώτη φορά μαζεύτηκαν οι Μέρκελ, Σουλτσς, Τουσκ Ρέντσι και πολλοί άλλοι ηγέτες στο Βατικανό για να τιμήσουν το Θηρίο. Ο Καρλομάγνος ήταν που έδιωξε όλους τους Έλληνες επισκόπους από την τότε Γαλατία και έθεσε ουσιαστικά τα θεμέλια για το σχίσμα. Αυτός επίσης έθεσε τα θεμέλια και για την μορφή της σημερινής Δυτικής Ευρώπης. Η ίδια διάκριση δόθηκε και στον πάπα Ιωάννη Παύλο τον δεύτερο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι άλλο θα πρέπει να ακούσουμε για να κατανοήσουμε το ρόλο της Καθολικής Παρασυναγωγής (γιατί δεν πρόκειται για εκκλησια) ;;;
    Και ύστερα βλέπεις δικούς μας "ορθόδοξους" Ιεράρχες να συγχρωτίζονται και να συμπροσεύχονται με τον αρχιαιρεσιάρχη Πάπα σαν να είναι όλα πολύ καλά και φυσιολογικά.Ας ομολογούν οι Άγιοι με τη ζωή τους και το μαρτύριό τους τα ακριβώς αντίθετα. Υπάρχει όμως μια τεράστια διαφορά που δε μετριέται με ανθρώπινα μέτρα Οι Άγιοιευφορούνταν από Πνεύμα Άγιο, ενώ οι σημερινοί προκαθήμενοι ενεργούν με γνώμονα τη λογική τους και τη διπλωματία . Είναι οπαδοί της νεοπατερικής θεολογίας, έχουν σπουδάσει σε δυτικές θεολογικές σχολές και είναι υπέρμαχοι του σηγκρητισμού, του οικουμενισμού και της παγκοσμιοποίησης.Και έτσι εν αγνοία ή μη γίνονται τα δεκανίκια του Αντίχριστου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com