Τρίτη, 24 Μαΐου 2016

Γέροντας Γεώργιος Μεταλληνός για την Σύνοδο του Ιουνίου


σχόλιο Γ.Θ : Μεταξύ άλλων η συγκλονιστική αποκάλυψη του Γέροντα για την μυστική ομιλία μεταξύ Αθηναγόρα και Πάπα και το κοινό πρόγραμμα που σχεδίασαν και που εφαρμόζεται στις μέρες μας !
Να ευχόμαστε ο Θεός να δίνει δύναμη στους Πατέρες μας να αντέξουν τον αδυσώπητο πόλεμο και την απομόνωση που έχουν υποστεί και που θα υποστούν μετά την σύνοδο, ΑΝ προλάβει να γίνει…


2 σχόλια :

  1. Τα λέτε πολύ καλά πάτερ Γεώργιε. Μπράβο σας. Να έχουμε την ευχή σας.
    Ομολογία πίστεως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εύχομαι όλο και περισσότεροι να είναι οι ομολογητές που θα στηρίξουν τον πιστό λαό του Θεού σε αυτά τα δύσκολα χρόνια που ζούμε. Μας δίνετε θάρρος. Την ευχή σας και την ομολογία σας να έχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com