Σάββατο, 28 Μαΐου 2016

¨Κλειδώνει¨ με υπερ-συστήματα παρακολούθησης, ΝΑ Αιγαίο, Κρητικό και Λιβυκό Πέλαγος, Ρώσοι πράκτορες παντού

Το μεγάλο στοίχημα της Ελληνικής Αστυνομίας κυρίως, είναι πλέον η ασφαλής διεξαγωγή ενός παγκόσμιου γεγονότος, της πραγματοποίησης της «Αγίας και Μεγάλης Συνόδου της Ορθοδόξου Εκκλησίας» στους χώρους της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης στο Κολυμπάρι Χανίων, μετά από ¨1000 χρόνια¨


Το γεγονός αυτό λαμβάνει χώρα, κυριολεκτικά σε ¨πολεμική ατμόσφαιρα¨ και ¨τονίζεται¨ ιδιαίτερα μετά και από την επίσκεψη του Ρώσου προέδρου στην Ελλάδα. Το μεγάλο γεωπολιτικό παζλ που βρίσκεται σε εξέλιξη με επίκεντρο την Συρία, και που θα επηρεάσει για χρόνια την ¨γειτονιά μας¨. Ο Διεθνής συνασπισμός υπό την ηγεσία των ΗΠΑ, που συνεχίζει να βομβαρδίζει από το Σεπτέμβριο του 2014 τις θέσεις του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία, χωρίς να ¨δίνει λογαριασμό¨ σχετικά με τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στην κυβέρνηση της Δαμασκού, ούτε στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ.

Η «τιθάσευση» του ISIS που αργεί , η ¨τάση¨ του να προσδώσει θρησκευτική διάσταση ¨ως αίτιο για τις παρανοϊκές του επιδιώξεις¨, η διάχυση του προσφυγικού–μεταναστευτικού φαινομένου σε όλη την Ευρώπη, η σφοδρότητα των πρόσφατων τρομοκρατικών επιθέσεων που αναλήφθησαν από το ISIS, και οι γνωστοποιημένοι στόχοι του (όπου κι αν είναι).
Η μοιρασιά της πίτας και η αλλαγή συνόρων στη Μέση Ανατολή, η τακτική των ΗΠΑ και της Ρωσίας παράλληλα με την εμπλοκή τρίτων παικτών για ίδιο όφελος, σε μία επίδειξη ισχύος που συνθέτει ένα διαρκές σκηνικό πολέμου.

Και από την άλλη, η «αγαστή συνεννόηση» μεταξύ Ιράν–Κίνας-Ρωσίας, που δίνει νέα τροπή στην γεωπολιτική σκακιέρα… είναι λίγα από εκείνα, που δυναμιτίζουν την ατμόσφαιρα, ¨πάνω¨ από το παγκόσμιο αυτό γεγονός και ¨αναγκάζουν ¨ την ΕΛ.ΑΣ. να λειτουργήσει στο ¨κόκκινο¨. Τα σενάρια που πρέπει να προβλεφθούν πολλά, τόσα, όσοι και οι ενδεχόμενες απειλές.

Οι ¨προβληματικές περιοχές ¨ που πρέπει να ¨κλειδώσουν ¨ τουλάχιστον 7 ημέρες πριν της ενάρξεως της Συνόδου. Οι διαπιστευμένοι, που θα πρέπει κινούνται σε συγκεκριμένους χώρους, δεκάδες εκατοντάδες. Ο έλεγχος σε οχήματα που θα χρησιμοποιηθούν, σε φαγητά που θα καταναλωθούν, κατά τις μετακινήσεις τους κ.α. επίσης απαραίτητος.

Η μεταφορά Αστυνομικών Δυνάμεων από Αθήνα στα Χανιά, φαίνεται αναπόφευκτη. Οι συσκέψεις για το θέμα (πριν την τελική μεγάλη σύσκεψη) απαραίτητες. Ο συντονισμός όλου του μηχανισμού από ένα Ελληνικό ¨διοικητήριο¨ επιβεβλημένη. Για άλλη μια φορά τα σώματα ασφαλείας, πέρα και πάνω από τις παθογένειες της Ελληνικής πραγματικότητας... θα κάνουν το καθήκον τους.

Θα εγγυηθούν και θα επιβεβαιώσουν προς ΟΦΕΛΟΣ ΟΛΩΝ ότι, η Ελλάδα της οικονομικής κρίσης και του προσφυγικού, των αντιθέσεων και των έντονων πολιτικών αντιπαραθέσεων.

Η μικρή αυτή χώρα που τόσοι λοιδορούν, που βρίσκεται στην γειτονιά των πλέον έντονων γεωπολιτικών ¨διεργασιών ¨ της εποχή μας. Είναι μια από τις ασφαλέστερες χώρες στον κόσμο.

1 σχόλιο :

  1. ΟΧΙ στην Πανορθόδοξη. Είναι του αντιχρίστου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com