Κυριακή, 1 Μαΐου 2016

KINHΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΙΡΕΣΕΩΝ

martyres-iexova.jpg

ΟΡΘΟΔΟΞΟΝ ΚΕΝΤΡΟΝ ΠΑΤΕΡΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ «Ο ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΚΟΣ Ο ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ» 
 Θεσσαλονίκη 14-04-2016
        Τον τελευταίο καιρό έγινε εντονότερη η παρουσία των αιρετικών στη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι εκμεταλλεύονται βασικά την οικονομική κρίση που μαστίζει την χώρα. Έτσι :

Α) οι Μάρτυρες του Ιεχωβά, οι οποίοι κατηγορούνται διεθνώς για κάλυψη εγκλημάτων παιδοφιλίας, στήνονται σε πολλά κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης, ακόμη και έξω από το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης. Στην πλατεία Αριστοτέλους πλησίον του ξενοδοχείου ΗΛΕΚΤΡΑ, την Κυριακή ευρίσκονται από τις 10.00 π.μ. έως τις 8.00 μ.μ. και εναλλάσσονται ανά δύο ώρες 30 συνολικά άτομα.
Ομοίως στήνονται στο χώρο όπου το άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου και πίσω από τον Ιερό Βυζαντινό Ναό της Παναγίας Χαλκέων.
Β) Η λεγομένη «Αποστολική Εκκλησία της Πεντηκοστής» ακροβολίζει 10-15 νέα άτομα τις Κυριακές από 8.00-9.00 μ.μ. στον χώρο έμπροσθεν του καταστήματος HONDOS CENTER, Αριστοτέλους 9, τα οποία πιέζουν τους διερχόμενους να παραλαμβάνουν τα φυλλάδιά τους. Εξ’άλλου η λειτουργία ραδιοφωνικού σταθμού και δορυφορικού καναλιού είναι δείγματα πολλών χρημάτων που διοχετεύονται από το εξωτερικό και έχουν ως κύριο στόχο τους Ορθόδοξους πιστούς.
Γ) Οι λεγόμενοι «Άγιοι των τελευταίων ημερών» (Μορμόνοι), οι οποίοι επιδίδονται στην πολυγαμία, τοιχοκολλούν αγγελίες σε στάσεις λεωφορείων προσφέροντας δωρεάν μαθήματα αγγλικών και γερμανικών.
Δ) Σε πολλά κεντρικά περίπτερα της Θεσσαλονίκης έχουν τοποθετηθεί ψυγεία με αναψυκτικά υπό το όνομα HELL (Κόλαση), και φέρουν ως σήμα κεφαλές δαιμόνων. Η εταιρεία που κατασκευάζει αυτά είναι ουγγρική και κάνει εξαγωγές σε 36 χώρες.
        Το θέμα των αιρέσεων δεν είναι μόνον θρησκευτικό, είναι εξ ίσου και  εθνικό. Οι σκοτεινές δυνάμεις πολεμώντας την ορθόδοξη πίστη του έλληνα αποδομούν και την εθνική μας υπόσταση.
        Όσοι ενδιαφέρονται να βοηθήσουν στην προσπάθεια των Πολιτών κατά των αιρέσεων μπορούν να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 6978/192.628.

1 σχόλιο :

  1. Κυρίως να ενημερωθεί ο ακατήχητος λαός μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com