Παρασκευή, 20 Μαΐου 2016

O ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ Ι.Μ.ΧΡΥΣΟΠΗΓΗΣ ΧΑΝΙΩΝ ΤΟ 2012!

unnamed.jpg
Οφείλει να καταδικάσει άμεσα το τεράστιο θέμα με την ηγουμένη. Προ καιρού αναρτήσαμε εγκωμιαστικά σχόλια για τη στάση του απέναντι στην ψευδο-σύνοδο της Κρήτης. Δείτε σχετικά ΕΔΩ. Πρέπει άμεσα να διαχωρίσει τη σχέση του με το συγκεκριμένο μοναστήρι.

1 σχόλιο :

  1. Δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο πάντως οι οικουμενιστές, χρησιμοποιούν τους πάντες για να επιτύχουν τον σκοπό τους. Αγίους, μοναστήρια που χαίρουν εκτιμήσεως, πρόσωπα μοναχών και μητροπολιτών με καλή φήμη.Τώρα έβαλαν στον στόχο τον άγιο Πορφύριο και το μοναστήρι. Εκείνο όμως το οποίο προκαλεί εντύπωση είναι γιατί δεν αντιδρούν, όσοι γίνονται αντικείμενο εκμεταλλεύσεως, μοναχοί, μητροπολίται κ.α. Δεν αντιλαμβάνονται ότι τους χρησιμοποιούν και τίποτε περισσότερο; Τι έχουν αλλάξει προς το καλύτερο μέχρι τώρα με την στάση την οποία κρατούν μη αντιδρώντας; Εξ όσων είναι γνωστά τίποτε.Τι θεωρεί ότι θα προσφέρει η ηγουμένη 'ως γλάστρα 'στην σύνοδο; Θα ανατρέψει δαιμόνια αιρέσεως που επιχειρούν, με τον πιο επίσημο τρόπο, με σύνοδο, να αλλοιώσουν και να ανατρέψουν την ορθόδοξη ταυτότητα και πορεία προς σωτηρία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com