Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2016

Πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης, Η ετοιμόρροπη οικοδομή και η αφασία των ενοίκων [ΒΙΝΤΕΟ 2016]


Πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης, Η ετοιμόρροπη οικοδομή και η αφασία των ενοίκων [ΒΙΝΤΕΟ 2016]
    Ομιλία του εφημερίου του Ι.Ν. Αγ. Σπυρίδωνος Τριανδρίας Θεσσαλονίκης, π. Νικολάου Μανώλη.
    Με νέα, πρόσφατη εντολή (20-11-2015), ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, απαγορεύει εκ νέου και στην ενορία του αγίου Σπυρίδωνος να Ομιλεί ο π. Νικόλαος!!! Κρίνεται ως επικίνδυνος!!!
    Ο π. Νικόλαος Μανώλης, εφημέριος του ιερού βυζαντινού ναού Προφήτου Ηλιού Θεσσαλονίκης επί 26 έτη, για λόγους Πίστεως (ως γνωστόν ο π. Νικόλαος δίνει μεγάλες μάχες εναντίον της παναίρεσης του Οικουμενισμού που έχει αλώσει τα υψηλά κλιμάκια της εκκλησιαστικής ηγεσίας), από τις 21 Μαῒου 2015μετατέθηκε αναγκαστικά, με την σύμφωνη γνώμη της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, κατόπιν αιτήματος του μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου, και την απόφαση του τελευταίου, στον ιερό ναό Αγίου Σπυρίδωνος Τριανδρίας. 
    Στη νέα του ενορία ο π. Νικόλαος, παρά τις συνεχιζόμενες απειλές και τους εκφοβισμούς, συνεχίζει ακάθεκτος το αντιοικουμενιστικό και αντιαιρετικό του έργο καθώς και την εν γένει πνευματική του δραστηριότητα.
Παρακολουθείστε το βίντεο:


Katihisis

3 σχόλια :

  1. Παραβολική η πρεσβυτέρα. Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με πόσο όμορφη και εύστοχη παραβολή μίλησε η Πρεσβυτέρα μας και πρόσθεσαν πολύ όμορφα και οι παρευρισκόμενοι στην ομιλία του πατέρα Νικολάου Μανώλη!!!Την Εκκλησία μας και την Ορθοδοξία μας λοιπόν που μας σκεπάζει, έχουμε χρέος να διαφυλάξουμε ανόθευτη,όπως μας την παρέδωσαν οι Απόστολοι, οι Άγιοι, οι Μάρτυρες και οι Πατέρες των Οικουμενικών Συνόδων. Η Σύνοδος της Κρήτης, των Οικουμενιστών, απέχει πολύ μακριά από την Ιερή Παράδοση και τους Ιερούς Κανόνες που θέσπισαν οι πνευματοφόροι Πατέρες μας . Εμείς μένουμε αταλάντευτοι στο Πιστεύω της Μίας Αγίας Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησιας και απορρίπτουμε κάθε άλλη δοξασία και πίστη που οδηγεί στην αίρεση και φυσικά στην απώλεια της ψυχής μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αμην! Την ευχη σας να εχουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com