Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2016

Έγγραφο διαγωνισμού χαρακτηρίζει την Αγία Σύνοδο - 8η Οικουμενική!

8η Οικουμενική Σύνοδο χαρακτηρίζει σε έγγραφο της, η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας Χανίων την Αγία και Μεγάλη Σύνοδο.

Ο όρος "Οικουμενική" αναφέρεται σε έγγραφο που έχει απόφαση Υπουργού και αφορά διενέργεια (πρόχειρου) μειοδοτικού διαγωνισμού, για έκτακτες εργασίες και υλικά αναμόρφωσης για τον Αερολιμένα των Χανίων.
Το σχετικό έγγραφό έχει δημοσιευθεί και στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ, παρόλο αυτά δημοσιεύουμε μόνο το θέμα του εγγράφου όπως βλέπετε στην φωτό.

5 σχόλια :

 1. Ασχετοσύνη;Ανοησία;Έγκλημα εκ προμελέτης;Όπως καί άν το πής ένα είναι τό βέβαιον: οί Συριζαίοι είναι τελικώς άλλο "ανθρώπινο" είδος!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ποιοι Συριζαιοι;;;Ας σοβαρευτουμε και ας δούμε κατάματα την αλήθεια: Η εντολή έπεσε άνωθεν, εκ Φαναρίου! Αμάν πια, μόνο οι πολιτικοι φταίνε για όλα;;

   Διαγραφή
 2. Αυτό σημαίνει ότι ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΝΤΑΙ οι προηγηθείσες Σύνοδοι α)879-880 μ.Χ στην Κωνσταντινούπολη, επί Μεγάλου Φωτίου, που καταδίκασε την αίρεση του Filioque και β) του 14ου μΧ αι. (1341, 1347, 1351 & 1368 μΧ)στην Κωνσταντινούπολη, επί Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά, που διατυπώ­νουν την θεολογία περί της Θείας Χάριτος. Πώς, πότε και από ποιούς αποφασίσθηκε αυτό ώστε να διατυπώνεται σε δημόσιο έγγραφο;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ε ρε γλέντια... ξεβρακώθηκαν από μόνοι τους. Μη κρύβεστε άλλο βρε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Η αναγνωριση της Πανορθοδοξης Συνοδου ως Οικουμενικης θετει αυτοματως τον παπισμο και τον προτεσταντισμο εκτος Εκκλησιας, και αποτελει βημα προς την καταργηση του οικουμενισμου !

  ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com