Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2016

ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΠΙΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΠΙΚΟΙ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ (φωτογραφίες ντοκουμέντα: Ι. Ναός Αγ. Φωτεινής Σμύρνη)

Ο Ικονίου κ. Θεόληπτος εκπροσωπώντας την Α.Θ.Π. τον κ.κ. Βαρθολομαίο, χοροστάτησε στον Εσπερινό και προεξήρχε στη Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Φωτεινής στην Ελληνική Κοινότητα της Σμύρνης.

Στη Λειτουργία παρευρίσκονταν ο Αρχιεπίσκοπος των Παπικών στη Σμύρνη κ. Lorenzo Piretto και η Γενική Πρόξενος της Ελλάδας στη Σμύρνη κα. Αργυρώ Παπούλια. Το "ορθόδοξο" εκκλησίασμα απαρτιζόταν από Ρωμιούς, Τούρκους, Ρώσσους και Γεωργιανούς, καθώς και Κληρικούς με προσκυνητές από την Ιερά Μητρόπολη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως.

Smyrni 2016 Ag Foteini2.jpg

Σχόλιο:
Μας θυμίζουν τα συλλείτουργα που γινόταν με τους παπικούς πριν την Άλωση τη Πόλης και που δυστυχώς επαναλαμβάνονται ως συμπροσευχές σήμερα.


Σε όσους ονειρεύονται ότι θα πάρουμε την Αγιά Σοφιά και μας βομβαρδίζουν με τις προλήψεις και τις δεισιδαιμονίες τους, μπερδεύοντας γνήσιες προφητείες με δικούς τους αυθαίρετους υπο-λογισμούς (πχ ο γνωστός "Δρ(!) Κων. Βαρδ." υπολόγισε ότι "Το εβδομηκοντάκις επτά, που είναι η αιχμαλωσία μας (1453 Άλωση Κων/πόλεως ) από το Ισλάμ, τώρα ακριβώς τελειώνει".
Βέβαια τα 563 χρόνια από την Άλωση της Πόλης (2016-1453 = 563),
δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τον αριθμό 7 ή 77:  
αφού αν διαιρέσουμε το 563: 77 δίνει 7,311688,
αντίστοιχα, 563: 7 δίνει : 80,42857.
Κανένα απολύτως συμπέρασμα δεν εξάγεται λοιπόν.
Πως αποδεικνύει ότι "τώρα ακριβώς" συμπληρώνεται το "εβδομηκοντάκις επτά";! Μόνον ένα φωτισμένο μυαλό σαν τον"Δόκτορα" Κων.Βαρδ, μπορεί να το αντιληφθεί!
Ε, κάνουμε και λίγο "σκόντο", αφού πρέπει να επαληθευτεί η  "προφητεία" -έτσι όπως την ερμηνεύει ο κ.Κων.Βαρδ, πολλοί θα το διαβάσουν και θα "φτιαχτούν" και θα συνεχίσουν με ήσυχη την συνείδηση τους τον "ύπνο" τους στο κρεβάτι τους, λίγοι θα το ψάξουν.!
Για να πάμε και ένα βήμα παραπέρα, ας κάνει τον κόπο ο "Δόκτορας" να διαβάσει την βιογραφία του Λέοντος Σοφού, τον χρισμό του οποίου επικαλείται, ο οποίος παντρεύτηκε 4 φορές, την 4η παρανόμως, αντικαθιστώντας τον Πατριάρχη με άλλον!Αγιότης!),
σε όσους λοιπόν προσπαθούν να μας εφησυχάσουν, τους απαντάμε ότι αν είναι να γίνονται συμπροσευχές όπως αυτές στο Φανάρι, καλύτερα η Αγιά Σοφιά να μείνει όπως είναι.
Ο Θεός βδελύσσεται  εξίσου παπικούς και μουσουλμάνους.
Όσο για τις προφητείες, που λένε ότι "θα πάρουμε την Πόλη", εμείς δεν βλέπουμε απολύτως καμία μετάνοια. Γιατί να μας την δώσει ο Θεός; Για να κάνουμε μπάρ και στρπτιζάδικα; Ή για να κάνουν στην Πόλη τις εκτρώσεις τους οι Ελληνίδες; (συγκρίνετε το με τον λόγο του Ερντογάν για την ανάγκη να κάνουν παιδιά μεγαλώνοντας το έθνος τους και ενάντια στον αποκαλούμενο "οικογενειακό προγραμματισμό").
Είναι τέτοια η σήψη της ελληνικής (κατ όνομα) κοινωνίας, που όχι μόνον την Πόλη δεν θα πάρουμε, αλλά θα χάσουμε και τις πόλεις που έχουμε.
Ας ξυπνήσουν λοιπόν έγκαιρα κάποιοι, ΠΡΙΝ ακούσουν το "Αλλάχ Ακμπάαρ" και δούνε την χατζάρα πάνω από το κεφάλι τους.
Ιστολόγο Ομάδας εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

1 σχόλιο :

  1. Σαν δεν ντρέπονται. Μου πονάει η καρδιά όταν βλέπω τέτοιες εικόνες. Ντροπή τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Ενδέχεται το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, να μη συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου

2) Υβριστικά ή προσβλητικά και εν γένει παράνομου περιεχομένου σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα αφαιρούνται

3) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.

4) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.

5) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com