Τρίτη, 28 Ιουνίου 2016

Σέρβος Πατριάρχης: Ελπίζω ότι δεν θα χαλάσουμε τις σχέσεις με τη Ρωσία λόγω της συμμετοχής μας στην Πανορθόδοξη

                                                                        
Την πεποίθηση πως η συμμετοχή της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Αγία & Μεγάλη Σύνοδο της Κρήτης δεν θα διαταράξει τις σχέσεις της με τη Ρωσική εκκλησία, εξέφρασε ο Πατριάρχης Ειρηναίος.
"Αναμενόταν ότι θα έρθουν όλοι. Αλλά την τελευταία στιγμή, μερικές εκκλησίες εξέφρασαν λόγους, οι οποίοι ωστόσο, δεν ήταν τόσο σημαντικοί για να μην έρθουν στη Σύνοδο " δήλωσε ο Πατριάρχης Ειρηναίος, προσθέτοντας ότι αν υπήρχαν προβλήματα, γι 'αυτούς μπορούσαμε να το συζητήσουμε...
        Επίσης αποκάλυψε πως για το ζήτημα που υπάρχει με την Ορθόδοξη Εκκλησία της Ρουμανίας και αποκάλυψε πρώτο το ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος πρότεινε οι δύο αυτές εκκλησίες να λύσουν οι ίδιες τα προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com