Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2016

''Τινάζει στον αέρα'' την Μεγάλη Σύνοδο η Βουλγαρία!

Ξεκάθαρο ''όχι'' στη συμμετοχή της στην Πανορθόδοξη αποφάσισε πριν λίγα λεπτά, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Romfea.gr, η Ορθόδοξη Εκκλησία της Βουλγαρίας αν δεν μετατεθεί χρονικά!

Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Βουλγαρίας με απόφασή της καλεί το Οικουμενικό Πατριαρχείο να μεταθέσει την διενέργεια της Πανορθόδοξης Συνόδου στην Κρήτη ''διαφορετικά δε θα λάβει μέρος''.
Και αυτό γιατί η Εκκλησία της Βουλγαρίας εκτιμά ότι χρειάζεται περισσότερος χρόνος προετοιμασίας και να μελετηθούν τα κείμενα και οι προτάσεις Της για τις οποίες δεν έχουν λάβει καμία απάντηση.
Οι Ιεράρχες της Βουλγαρίας δηλώνουν κατηγορηματικά στη Romfea.gr πως είναι αποφασισμένοι να μην μετάσχουν αν δεν δουν πρόοδο στην επίλυση των αιτημάτων τους.

2 σχόλια :

  1. Αμήν. Ο Θεός βοηθός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτέλους άρχισε ο ζυγός να βαρύνει προς το μέρος της λογικής και της ορθοδόξου συνέσεως έναντι των μηχανισμών,των παρασκηνίων, των μεθοδεύσεων,των διώξεων και της προσπάθειας ετών από τους φαναριώτες και όσους τους ακολουθούν, να υποκλαπεί η ορθόδοξος ψήφος και να εξηπηρετηθούν αλλότρια και εναντίον της πίστεως σχἐδια δυστυχώς. Σειρά τώρα της εκκλησίας της Ελλάδος να σώσει την αξιοπρέπεια της ελληνοφώνου ορθοδοξίας με παρόμοια ορθοτομούσα και παλικαρίσια στάση. Ευχαριστούμε πολύ αδελφοί Βούλγαροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Ενδέχεται το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, να μη συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου

2) Υβριστικά ή προσβλητικά και εν γένει παράνομου περιεχομένου σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα αφαιρούνται

3) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.

4) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.

5) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com