Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2016

Μητρ. Ουκρανίας: Η Μεγάλη Σύνοδος πρέπει να καθορίσει το ρόλο της Εκκλησίας στον κόσμο χωρίς να θέσει σε κίνδυνο τις αρχές και τα δόγματά της

                                                                        
        Ο Μητροπολίτης Κιέβου και πάσης Ουκρανίας Ονούφριος που συμμετείχε στη Σύνοδο της Ρωσικής Εκκλησίας στις 3 Ιουνίου 2016 παραχώρησε συνέντευξη στην οποία μίλησε για τη Μεγάλη Σύνοδο.

         Ο Μητροπολίτης Ονούφριος τόνισε μεταξύ άλλων ότι η Ορθόδοξη Εκκλησία καλείται να λάβει αποφάσεις σε ένα κόσμο που μετασχηματίζεται. Η Σύνοδος έχει στόχο, τόνισε, να καθορίσει το ρόλο της Εκκλησίας στον κόσμο με τρόπο που δεν θα θέσει σε κίνδυνο τους κανόνες, τις αρχές και τα δόγματά μας αλλά για να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για τη σωτηρία μας όπως κάνει η Εκκλησία για 2000 χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

1) Ενδέχεται το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, να μη συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου

2) Υβριστικά ή προσβλητικά και εν γένει παράνομου περιεχομένου σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα αφαιρούνται

3) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.

4) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.

5) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com