Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2016

Παρουσίαση του νέου βιβλίου «Κρίση και πατριωτισμός» του Σάββα ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ

«Κρίση και πατριωτισμός» είναι ο τίτλος του νέου βιβλίου του Σάββα Καλεντερίδη, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ινφογνώμων. 

Όπως αναφέρει ο συγγραφέας «το βιβλίο αυτό εκδίδεται με την ελπίδα να αποτελέσει έναυσμα για έναν έντονο και βαθύ προβληματισμό σχετικά με το κορυφαίο ζήτημα του ελληνικού πατριωτισμού, τον οποίο αν ανακαλύψουμε ξανά, αναδιφώντας στις ένδοξες σελίδες της ιστορίας μας, αν τον επαναφέρουμε στο προσκήνιο και αν επανακαθορίσουμε και ενστερνιστούμε την έννοιά του με όρους 21ου αιώνα, τότε και μόνον τότε θα βρούμε το νήμα που θα μας ενώσει, θα μας κάνει πιο δυνατούς και θα μας οδηγήσει στην έξοδο από την κρίση».
«Όπως εντοπίζουμε τα κύρια αίτια της κρίσης στον εκφυλισμό του ιδεώδους του πατριωτισμού, έτσι είμαστε βαθιά πεπεισμένοι ότι ο μόνος τρόπος για να ξεπεράσουμε και να βγούμε από την κρίση, είναι η ανάκτηση και αναγέννηση του πατριωτισμού στην Ελλάδα του 21ου αιώνα», δηλώνει ο συγγραφέας
Η Παρουσίαση θα γίνει την Κυριακή  12η Ιουνίου στίς 19:00 στην Βαρνάβειο βιβλιοθήκη ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ.
Ο   Πρόεδρος 
Κωνσταντίνος Κορομπίλης


4 σχόλια :

 1. Σοβαρό άτομο! Μα καλά, κανείς σας δεν έχει πάρει χαμπάρι ότι τό άτομο είναι κομματοσκυλο της ΝΔ,χώρια που ακούγονται διάφορα γιά τον ρόλο που παίζει!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μπράβο σας κ. Σάββα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μοναδική αποστολή του κ.Καλλεντερίδη ως πράκτορα της ΕΥΠ, ήταν να προστατεύσει τον Οτσαλάν.
   ΔΕΝ τον προστάτευσε.

   Στην περίπτωση αυτή αν έχεις αξιοπρέπεια, ήθος και εντιμότητα, καταγγέλλεις ευθέως και δημοσίως τους ηθικούς αυτουργούς της προδοσίας (που σου απαγόρευσαν να τον προστατεύσεις) και σε κάθε περίπτωση ζητάς συγνώμη για την παντελή αποτυχία της αποστολής σου.

   Το Κουρδικό πήγε πίσω 20 χρόνια εξαιτίας σας κ.Καλλεντερίδη.
   Με την αδράνειά σας επιτρέψατε να παραδοθεί ο Οτσαλάν στους Τούρκους.

   "Μπράβο σας" λοιπόν.

   Διαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com