Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2016

Προτάσεις της Εκκλησίας Κύπρου για τη Μεγάλη Σύνοδο

0e55d0f8cd73c824f4df0d2fd2cdeb33_L.jpg

Δόθηκαν στη δημοσιότητα οι προτάσεις της Εκκλησίας της Κύπρου, σε αντίθεση με την Εκκλησία της Ελλάδος, που αρκέστηκε σε μια πολυαναμενόμενη ανακοίνωση, που δεν ικανοποίησε κανένα.  Επιφυλασσόμαστε και θα δημοσιεύσουμε όλες τις κριτικές πάνω στις διορθώσεις που πρότεινε η Εκκλησία της Κύπρου.
        

2 σχόλια :

 1. Ο Θεός να τους δώσει φώτιση ώστε να μην πάνε ούτε αυτοί στην Σύνοδο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Το παγκόσμιας εμβέλειας Σιωνιστικό τηλεοπτικό κανάλι CNN, θα μεταδίδει παγκοσμίως εικόνες από την "Πανορθόδοξη Σύνοδο" της Κρήτης.
  Θα βλέπουν διεθνώς οι Ρωμαιοκαθολικοί και οι άλλοι, τους Οικουμενιστές "ποιμένες" της Ορθόδοξης Εκκλησίας να ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ με τους ΕΚΤΟΣ Εκκλησίας Παπικούς και άλλους, και θα παίρνουν το εξής ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ και ΨΕΥΔΕΣ μήνυμα:
  "ΟΛΕΣ οι θρησκείες είναι το ΙΔΙΟ".

  Το Σιωνιστικό CNN, επίτηδες ΔΕΝ θα μεταδίδει στον αέρα τις πιθανές ΑΝΤΙ-Οικουμενιστικές δημόσιες δηλώσεις των λίγων αντι-οικουμενιστών Επισκόπων της Ορθόδοξης Εκκλησίας μέσα στη σύνοδο.

  Η εικόνα που θα μεταδίδει το CNN, μαζί με τις μεταδιδόμενες ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ δηλώσεις των Οικουμενιστών "ποιμένων" της Ορθόδοξης Εκκλησίας, θα επιτελέσουν διεθνώς το προγραμματισμένο δαιμονικό έργο τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com