Τρίτη, 21 Ιουνίου 2016

Κοτζιάς: "Είμαι ένας άθεος, αλλά..."

Τι ζήτησε ο υπουργός Εξωτερικών από τους εταίρους να μη συμβαίνει ανήμερα του Αγίου Πνεύματος Καθολικοί και προτεστάντες έχουν ζητήσει και επιβάλει να μη γίνονται συμβούλια υπουργών της Ε.Ε. του Αγίου Πνεύματος και τη Δευτέρα του Πάσχα, όμως την αντίστοιχη ορθόδοξη γιορτή - και αργία - δεν τη λαμβάνουν υπόψη τους.

Το θέμα έθεσε ο Νίκος Κοτζιάς ανήμερα του Αγίου Πνεύματος στο συμβούλιο εξωτερικών υποθέσεων που συνεδρίασε στο Λουξεμβούργο, με το επιχείρημα της ισότητας των εθνικών κρατών αλλά και των πεποιθήσεων.
"Είμαι ένας άθεος ο οποίος όμως σέβεται και τιμά την ελληνική ορθοδοξία" είπε στους ομολόγους του ο κ. Κοτζιάς.
"Και να σκεφτεί κανείς ότι πήγε στο Λουξεμβούργο απευθείας από την Κρήτη και την Πανορθόδοξη Σύνοδο" όπως σχολιάζει σήμερα η Εφημερίδα των Συντακτών.

4 σχόλια :

 1. Φυσικά και δεν μας λαμβάνουν υπόψη αφού λένε ότι είμαστε ελλιπής εκκλησία. Ακούνε στο Κολυμπάρι;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΕΓΑΚΗΣ21 Ιουνίου 2016 - 8:38 μ.μ.

  Ομολογεί ότι είναι άθεος τουτέστιν άφρων. Δηλαδή έχουμε υπουργό εξωτερικών έναν ανόητο άνθρωπο (με βάση τη Γραφή).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αυτό είναι το θέμα της ανάρτησης ρε φίλε ή ότι, αν και άθεος υπερασπίστηκε την Ορθοδοξία εκεί που χρειάστηκε. Αντί λοιπόν να τον κατακρίνουμε,ας τον επαινέσουμε για την στάση του!!

   Διαγραφή
  2. Δημήτρη Αναστασιάδη εσένα δεν σε πειράζει ότι έχουμε υπουργό Άθεο; Σε μάρανε μόνο αν στα λόγια υπερασπίστηκε κοσμικά την εορτή του Αγίου Πνεύματος;

   Εγώ θα πω μπράβο στον κ. Στέλιο Γεγάκη! Η αθεϊα δεν φέρνει ευλογίες αλλά κατάρες!
   Μάθε το Δημήτρη Αναστασιάδη!

   Διαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com