Τρίτη, 7 Ιουνίου 2016

Πρωτοφανές!!! Επίθεση κύκλων του υπεξ και υπαμ, κατά του Μητροπολίτη Χίου Μάρκου

ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΧΙΟΥ κ.ΜΑΡΚΟ!!!

Ανθέλληνες, άθεοι, υποκριτές και ψεύτες, χωρίς ιερό και όσιο. Δεν πίστευαν τα μάτια μας, όταν σήμερα το πρωί, διαβάσαμε σε συστημικό στρατιωτικό σάιτ, την είδηση, πως ο Μητροπολίτης Χίου Μάρκος, θα μεταβεί στην Νησίδα Παναγία πλησίον των Οινουσών, για να λειτουργήσει το εκκλησάκι, του Αγίου Πνεύματος στις 20 Ιουνίου, χωρίς προηγουμένως να έχει πάρει την άδεια του Κοντζιά και του Καμένου και αυτό εγκυμονεί κινδύνους για ελληνοτουρκική κρίση!!!

Μάλιστα αυτοί είναι οι απάτριδες των Αθηνών, που τόσο καιρό το φωνάζουμε. Για να μεταβεί ο Δέσποτας να λειτουργήσει στην εκκλησιαστική του περιφέρεια,πρέπει να πάρει την άδεια των αθέων του Σύριζα, για να μην στεναχωρεθεί ο αττίλας. Κύριε ελέησον!!! Πως πήγαινε τόσα χρόνια χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα; Μάλιστα οι σκοτεινοί, ίδιοι μουχλιασμένοι παρακρατικοι μηχανισμοί, που την έπεφταν για χρόνια στον Δήμαρχο της Καλύμνου και τον ιερέα της Ψερίμου, οι οποίοι σήκωσαν την ελληνική σημαία στα Ίμια το 1996, τώρα, αυτήν την στιγμή, σφάζουν με το γάντι τον Μητροπολίτη Χίου. Δεν φταίει κανείς άλλος, αλλά οι ένστολοι του στρατεύματος που σας ανέχονται, ριψάσπιδες.
a765e-ekklisimea.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com