Κυριακή, 19 Ιουνίου 2016

Αυτούς θα τους πει Εκκλησία η Πανορθόδοξη Σύνοδος;

Γάμος Αγγλικανικής «Εκκλησίας» με γυναίκα ιερέα που χορεύει

Είναι δυνατόν να ενωθούμε με αυτούς τους σόουμαν και να τους παραδεκτούμε ως «εκκλησία»; Αυτά παθαίνει όποιος απομακρύνεται από την μια εκκλησία και συγκεκριμένα οι λατίνοι αποκόπηκαν από εμάς τους Ορθοδόξους.. Δεν τίθεται θέμα Πανορθόδοξης Συνόδου και ένωσης με τους παπικούς και όλους τους λοιπούς αιρετικούς. Η ορθόδοξη πίστη είναι μια από την εποχή του Χριστού ως σήμερα και δεν λερώνεται ούτε αλλοιώνεται, ας το βάλουν στο μυαλό τους οι μασόνοι που εργάζονται για την καταστροφή της Ορθοδοξίας.

4 σχόλια :

  1. Όχι βέβαια! Ρεντίκολα είναι. Και περισσότερο όσοι τους αναγνωρίσουν εκκλησιαστικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι αλλο θα δουμε Χριστε μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντροπη και αισχος. Αν ειναι δυνατον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com