Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2016

ΘΥΜΑΣΤΕ; ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΚΗ ΣΥΝΑΞΗ ΣΤΗΝ ΑΣΙΖΗ!!

Θυμάστε τα κατορθώματα του Οικουμενικού Πατριάρχου κ. Βαρθολομαίου, του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας κ. Αναστασίου και άλλων ορθοδόξων ποιμένων, στην Πανθρησκειακή Σύναξη που είχαν στις 27.10.2011 στην πόλη της Ασσίζης; Συμπτωματικά όλοι δεν ομολογούν πως ο οικουμενισμός είναι παναίρεση, δεν παραδέχονται πως ο παπισμός είναι αίρεση και είναι όλοι υπέρ της Συνόδου.

3 σχόλια :

  1. Αυτή η άποψη των πανθρησκειακών για αγάπη χωρίς όρια θυμίζει και λίγο τα παιδιά των λουλουδιών. Μήπως ήταν κρυφο-χίππις τελικά ο πατριάρχης Αθηναγόρας ο μέντορας του πατριάρχου Βαρθολομαίου;;;Και εμείς τους παραξηγήσαμε τόσα χρόνια;Από αυτόν δυνάμωσε το κίνημα έξω τα δόγματα μέσα η αγάπη χωρίς όρια την δεκαετία του 70.Μήπως απλώς στα πληκτικά σοκάκια του Φαναρίου γεμίζουν τις ώρες τους ακούγοντας Τζον Λένον και αφήνουν τον νου και την καρδιά τους να τρέχει μαζί με τους ήχους της μουσικής;;Και εμείς πεζά και επαρχιώτικα δεν τους καταλάβαμε ποτέ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με αυτό το πράγμα που βλέπω στο βίντεο μου έρχεται εμετός. Αηδία. Σαν δεν ντρέπονται. Και ο δικός μας ο Βαρθολομαίος πρώτη μούρη, μην χάσει ο προδότης. Ντροπή τους και μόνο ντροπή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτη είναι η μαρτυρία της Ορθοδόξου Πίστεως; Δεν ντρεπόμαστε λιγάκι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com