Τρίτη, 7 Ιουνίου 2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΑΞΕΩΣ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΛΑΡΙΣΗΣ

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
     Σας προσκαλούμε στη Σύναξη Ορθοδόξων Χριστιανών που θα γίνει στη Λάρισα την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016 και ώρα 6:30 το απόγευμα  στην  αίθουσα - αμφιθέατρο  του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας,  οδός  Ανθίμου Γαζή και Κουμουνδούρου 17-19  (Είσοδος από την Κουμουνδούρου 17-19).

   Στη  Διάλεξη του   καθηγητού του  Εκκλησιαστικού - Κανονικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ.  κ. Κυριάκου Κυριαζόπουλου με το επίκαιρο και φλέγον θέμα:
 «Η Ορθόδοξη  συνοδική Παράδοση οδηγός της πορείας της Εκκλησίας μας – Οι προϋποθέσεις εγκυρότητας της επικείμενης λεγομένης  Αγίας και Μεγάλης  Πανορθοδόξου   Συνόδου  της Κρήτης – Τα μέχρι τώρα  ανακύψαντα    προβλήματα που αφορούν την  σύγκλησή της».
Μέ τήν συνεργασία  τοῦ Ὀρθόδοξου Κέντρου Πατερικῶν Μελετῶν
« Ἅγιος Μάρκος ο Εὐγενικός » καί τίς εὐχές τῶν Ἁγιορειτῶν Πατέρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com