Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2016

Ένωση Ρώσων Ορθοδόξων Πολιτών κατηγορεί τον Οικ. Πατριάρχη για "Ανατολικό Παπισμό"

                                        
        Η επονομαζόμενη "Ένωση Ορθοδόξων Πολιτών" της Ρωσίας επικρίνει το Οικουμενικό Πατριαρχείο για την απόφασή του να αρνηθεί περαιτέρω συζητήσεις για τα προβλήματα που εμποδίζουν τη διεξαγωγή της Πανορθόδοξης Συνόδου.
                                 
        «Ο Πατριάρχης της Κωνσταντινούπολης το έχει  τραβήξει πολύ μακριά, στην πραγματικότητα, επιβάλλοντας τον εαυτό του ως"Ορθόδοξο Πάπα"», ανέφερε ο επικεφαλής της Ένωσης Val. Lebedev.
        Πάντως ο Lebedev τραβάει το σχοινί στα άκρα ισχυριζόμενος ότι "ο Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως Βαρθολομαίος προσπαθεί να εισβάλει στο κανονικό έδαφος της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Ουκρανία, την Εσθονία, ενώ στην Αμπχαζία σχισματικοί υπό την αιγίδα του κατέλαβαν το μεγάλο ιερό, τη Μονή Νέο Άθω"
        "Ο Ανατολικός Παπισμός του Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως υποστηρίζει ειλικρινά τους σχισματικούς και προσπαθεί να διαιρέσει την ουκρανική Εκκλησία από την Ρωσική Εκκλησία", αναφέρει επιπλέον η δήλωση.

2 σχόλια :

 1. Μπράβο στους Ρώσους! Μπράβο!
  Κωνσταντίνος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Έχουν δίκιο σε αυτό το θέμα οι ρώσοι. Ο Βαρθολομαιος δεχεται ασυζητητι μόνον ότι του προστάζει το αφεντικό του ο ποντιφηκας. Αν διαφωνίσει ένας Ορθόδοξος επισκοπος ή πατριάρχης μαζί του, του φέρεται ως απολυταρχικος δικτάτορας.

  Θα έπρεπε να είναι ως οικουμενικός πατριάρχης ο πιο ταπεινος και Άγιος άνθρωπος στον κόσμο.

  Μέχρι τώρα παραμένει αμετάβλητο όργανο του δαιμόνιου του παναιρετικου Οικουμενισμου!

  Κύριε Οικουμενικε Πατριάρχη, τον Ιουδα τον προδότη ο Κύριος και μετά που τον παρέδωσε, αν ζητούσε συγχώρηση, αμέσως θα του την έδινε με όλη του την αγάπη κι απ τον σταυρο επάνω!

  Σε περιμένει λοιπόν όπως κι εμείς να μετανοήσεις, για να μην γκρεμιστείς εις το βάθος της κολασεως πιο κάτω κι από τον Ισκαριωτη!

  Ευχομαστε και προσευχομαστε να το έχεις κάνει ήδη.

  Με αγαπη

  Νικολαος
  ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com