Τρίτη, 7 Ιουνίου 2016

Ο Λαγκαδά Ιωάννης για την Αγία και Μεγάλη Σύνοδο (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνέντευξη για την Αγία και Μεγάλη Σύνοδο που θα συγκληθεί στην Κρήτη έδωσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά κ. Ιωάννης.

Επίσης ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στις αιτιάσεις που παρουσιάστηκαν την τελευταία στιγμή για την αναβολή της Αγίας και Μεγάλης Συνόδου ή την μη συμμετοχή κάποιων Εκκλησιών αλλά και για την στάση του Αγίου Όρους.
''Η Αγία και Μεγάλη Σύνοδος η οποία πρόκειται να συνέλθει στην Κρήτη είναι μία πράξη ευθύνης της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας η οποία στα δεδομένα της σύγχρονης πραγματικότητος θέλει να δώσει μία μαρτυρία της ενότητας εν τη Ορθοδόξω Εκκλησία. Πιστεύω ότι μέχρι την τελευταία στιγμή θα βρεθεί τρόπος για να επέλθει η συμφωνία και να υπάρξει η μαρτυρία της ενότητος'' ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Ιωάννης.
Δείτε στο βίντεο παρακάτω ολόκληρη την συνέντευξη του Σεβασμιωτάτου:


3 σχόλια :

 1. ΤΡΙΑΤΑΤΙΚΟΣ

  Χρήζει απαντήσεως.

  Οι δύο φρασεολογίες,
  εκείνη των υποστηρικτών και των αυτή των επικριτών της Συνόδου
  είναι πλέον τόσο διακεκριμμένες και σαφείς.

  Οι πρώτοι όλο και αποκαλύπτονται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. τι να πεί! ο οικουμενισμος στο μεγαλείο του!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Γιατί νά πεί κατά; Τον Οκτώβριο είχε τον Βαρθολομαίο στο Λαγκαδά,όπου σίγουρα πήρε ευλογία ως ό επόμενος Θεσσαλονίκης και θα μιλήσει εναντίον;; Τί λες τώρα;;

   Διαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com