Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2016

Την ικανοποίησή της εξέφρασε η Εκκλησία της Ελλάδος για την θέση του Πατριάρχη σχετικά με τις νέες χώρες

19062016_dimitriados_1.jpg
Την ικανοποίηση της Εκκλησίας της Ελλάδος και του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου μετέφερε ο υπεύθυνος της Επιτροπής Τύπου της Εκκλησίας της Ελλάδος για την Αγία και Μεγάλη Σύνοδο, Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, μιλώντας στους δημοσιογράφους.

Ο Μητροπολίτης Δημητριάδος επεσήμανε, ότι στο κείμενο για την Ορθόδοξη Διασπορά πέρασαν οι αλλαγές ετερόδοξοι και αλλόθρησκοι. «Η Εκκλησία της Ελλάδος και ο Μακαριώτατος» υπογράμμισε ο Μητροπολίτης «είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με τις δηλώσεις του Οικουμενικού Πατριάρχη σχετικά με την Βόρεια Ελλάδα. Ανέφερε ότι μπορεί να υπήρχαν κάποια θέματα, αλλά ξέρει ότι όταν επισκέπτεται την Βόρεια, αλλά και την Νότια Ελλάδα είναι πάντοτε προσκεκλημένος των Μητροπολιτών με την άδεια της Συνόδου και είναι παρών πολλές φορές και ο Αρχιεπίσκοπος. Δεν υπάρχει κανένα θέμα ούτε αυτονομίας, ούτε αλλαγής του καθεστώτος».

3 σχόλια :

  1. Είπαμε, ελιγμοί, διπλωματίες και πολιτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΛΛΑ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για την αναγνώριση των αιρετικών Παπικών και άλλων, σαν "αδελφές Εκκλησίες", έχει να μας πει κάτι η Εκκλησία της Ελλάδος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com