Τρίτη, 7 Ιουνίου 2016

ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ ΜΟΣΧΑΣ: Αμετακίνητοι οι Ρώσοι από τις θέσεις τους – Συνέντευξη «Βόμβα» του Μητροπολίτη Ιλαρίωνα!!!

screenshot_545.png
Με νέα του Συνέντευξη στο «Россия 24» χθες 6-6-2016 ο Μητροπολίτης Ιλαρίωνας, σχολίασε την την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί σε σχέση με την Σύνοδο της Κρήτης, την απόφαση της Βουλγαρικής Ορθόδοξης Εκκλησίας να μην λάβει μέρος και την χθεσινή ανακοίνωση του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

Ο Μητροπολίτης Ιλαρίωνας φαίνεται να κρατάει μία σκληρή και σταθερή θέση έναντι της χθεσινής απόφασης του Οικουμενικού Πατριαρχείου να πορευθεί προς την σύγκλιση της Συνόδου στην Κρήτη, χωρίς να λάβει εις γνώση τα αιτήματα και τις ενστάσεις των υπολοίπων ορθοδόξων Εκκλησιών. Μάλιστα τόνισε ότι εκτός από την Ορθόδοξη Εκκλησία της Βουλγαρίας, ακόμα και σήμερα αρνούνται να λάβουν μέρος και οι Εκκλησίες της Αντιοχείας και της Σερβίας.
Αν δε υπάρξει συναίνεση και ομοφωνία, για τα θέματα και συμφωνία για τον τρόπο διεξαγωγής της Συνόδου, δεν υφίσταται λόγος να προχωρήσουμε, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης Ιλαρίωνας. 

3 σχόλια :

  1. Οι εκτός Ελλάδας Ορθόδοξες Εκκλησίες, θα σώσουν την Ορθόδοξη Εκκλησία από την ψευδοσύνοδο της Κρήτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι ψευτοσύνοδος και μόνο προβλήματα θα προκαλέσει στην Ορθοδοξία μας. Ο πατριάρχης Βαρθολομαίος και όλοι όσοι θα κατέβουν στην Σύνοδο βρίσκονται σε πλάνη ή τα "έχουν πάρει χοντρά" από τους παπικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι ψευτοσύνοδος και μόνο προβλήματα θα προκαλέσει στην Ορθοδοξία μας. Ο πατριάρχης Βαρθολομαίος και όλοι όσοι θα κατέβουν στην Σύνοδο βρίσκονται σε πλάνη ή "έχουν πάρει χοντρά λεφτά" από τους παπικούς και προδίδουν την πίστη μας, την Ορθοδοξία μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com