Σάββατο, 18 Ιουνίου 2016

ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΑΠΟ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ειλικρινά μεγάλη δυσαρέσκεια προκαλεί μια συνεχόμενη εκπομπή αδίστακτης προπαγάνδας της ΕΡΤ1 τις πρωινές ώρες υπέρ της Συνόδου της Κρήτης, με καθαρά οικουμενιστικό χαρακτήρα και με σωρεία ψευδών ειδήσεων και καταδικαστικών αναφορών για όσα Πατριαρχεία δεν θέλησαν να συμμετάσχουν και φυσικά δεν εκπροσωπούνται στην εκπομπή. Δηλαδή ένας μονότονος προπαγανδιστικός μονόλογος.
Το πρώτο και μεγάλο ψέμα ήταν ότι όλες οι εκκλησίες είχαν υπογράψει για την σύγκληση της Συνόδου ενώ το Πατριαρχείο Αντιοχείας δεν είχε υπογράψει.
Αλλά εκείνο που εξοργίζει είναι ότι δεν γίνεται καμία αναφορά, (είναι απαγορευμένο), για το οικουμενιστικό χαρακτήρα της Συνόδου, καμία αναφορά για τις θεολογικές της παρεκτροπές όπως άριστα της έχει παρουσιάσει εκτενώς ο καθηγητής Δογματικής Θεολογίας κ Τσελγγίδης.
Απλά γίνονται αναφορές για την πολιτική διάσταση, πολιτικοποιώντας της Σύνοδο, ενοχοποιώντας την Ρωσία μέχρι του σκανδαλώδους σημείου να εξυμνείται η σχισματική και πρακτορική υπέρ της CIA εκκλησιά της Ουκρανίας, του φασιστικού ουκρανικού καθεστώτος.
Η αλαζονική συμπεριφορά του Βαρθολομαίου που ευθύνεται εξ’ ολοκλήρου για το αδιέξοδο της Συνόδου είναι απαγορευμένη αναφορά και η παρουσία όλων των καλεσμένων είναι καθαρά επιλεκτική. Το μόνο που κάνουν είναι να εξυμνούν τον Προκαθήμενο αγνοώντας προκλητικά όλες τις οικουμενιστικές και θεολογικές του παρεκτροπές, όπως οι συνπροσευχές με αιρετικούς και η αναγνώριση άλλων εκκλησιών παραβιάζοντας ξεκάθαρα το Σύμβολο της Πίστεως.
Και όλα αυτά από την κρατική τηλεόραση και από την… «νεοφώτιστη» δημοσιογράφο Μάχη Νικολαρα.
Εμείς την πληρώνουμε την κρατική τηλεόραση που απορροφά τεράστια κονδύλια από τον κρατικό κορβανά την ίδια ώρα που οι Έλληνες υποφέρουν από την μνημονιακή καταστροφή.
Ντροπή!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγραφέας-Τουρκολόγος

3 σχόλια :

  1. Μονο 18% των Ελληνων βλεπε τηλεοραση .Οποτε η ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ προπαγανδαδε δεν περνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εφόσον το περιεχόμενο της τηλεοπτικής εκπομπής προπαγανδίζει υπέρ του Οικουμενισμού, αρνήθηκα να σπαταλήσω τον πολύτιμο χρόνο μου για να ακούσω ψευτο-θεολογικές επικίνδυνες ανοησίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com