Σάββατο, 4 Ιουνίου 2016

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ- ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ!!!

Ραγδαίες οι Εκκλησιαστικές Εξελίξεις!!!

Την Δευτέρα συγκαλεί ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος ΕΚΤΑΚΤΩΣ την Σύνοδο του Οικουμενικού Πατριαρχείου μετά τα τελευταία γεγονότα και την ανακοίνωση του Πατριαρχείου της Βουλγαρίας ότι δεν θα συμμετάσχει στην «Πανορθόδοξη» Σύνοδο της Κρήτης, αλλά και τις Συνοδικές ανακοινώσεις των Πατριαρχείων Μόσχας, Γεωργίας και Αντιοχείας.
Κυριολεκτικά η σύγκλιση της «Πανορθόδοξης» Συνόδου είναι στον «αέρα»!!!
Όπως χθες το Dioptra-News κατά αποκλειστικότητα σας μετέδωσε, η εξελίξεις είναι ραγδαίες πλέον εις τού κόλπους της Ορθόδοξης Εκκλησίας, με ανοιχτά πλέον όλα τα ενδεχόμενα…τα θεμέλια της Ενότητας στην  Ορθόδοξη Εκκλησία Κλυδωνίζονται…!!!

4 σχόλια :

 1. Γιατί έχετε την εικόνα των αγίων Αποστόλων; Τι σχέση έχουν οι Άγιοι Απόστολοι με την Σύνοδο του πατριάρχη Βαρθολομαίου;

  Καλλίστρατος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Λάθος συμπερασμα έβγαλε ο συντάκτης του κειμένου. Τα θεμέλια της ενότητας ντης Ορθοδόξου Εκκλησίας αποδεικνύονται μαλλον (ας κρατάμε ακόμα μικρό καλάθι) αρκετά γερά να αντέξουν και αυτούς τους ιστορικούς κλυδωνισμούς που προκαλεί ο έμπρακτος οικουμενισμός στον χώρο της Ορθοδοξίας. Το πιθανότερο είναι από τους κλυδωνισμούς να καταρρεύσουν οι αυθαίρετες κατασκευές που έχτισαν οι οικουμενιστές.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
   Η ΠΑΡΕΑ ΑΛΕΒΙΖΑΤΟΥ,ΜΑΝΟΥ ΣΕ ΕΝΤΥΠΟ ΤΟΥΣ
   ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΥΑΓΜΑ ΜΑΣ!!!!ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΡΟΟΙΜΙΟ.ΕΠΙΣΗΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΚΑΡΟΤΟ,ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ.
   ΣΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΟ

   Διαγραφή
 3. Ας ευχόμαστε να μετανοήσει ο πατριάρχης Βαρθολομαίος και να μην κατέβουμε στην Σύνοδο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com