Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2016

Πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης, Ο Νίκος Νικολόπουλος και ο εγκεφαλικός θάνατος [ΒΙΝΤΕΟ 2016]

Πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης, Ο Νίκος Νικολόπουλος και ο εγκεφαλικός θάνατος [ΒΙΝΤΕΟ 2016]
    Ομιλία του εφημερίου του Ι.Ν. Αγ. Σπυρίδωνος Τριανδρίας Θεσσαλονίκης, π. Νικολάου Μανώλη.
    Με νέα, πρόσφατη εντολή (20-11-2015), ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, απαγορεύει εκ νέου και στην ενορία του αγίου Σπυρίδωνος να Ομιλεί ο π. Νικόλαος!!! Κρίνεται ως επικίνδυνος!!!
    Ο π. Νικόλαος Μανώλης, εφημέριος του ιερού βυζαντινού ναού Προφήτου Ηλιού Θεσσαλονίκης επί 26 έτη, για λόγους Πίστεως (ως γνωστόν ο π. Νικόλαος δίνει μεγάλες μάχες εναντίον της παναίρεσης του Οικουμενισμού που έχει αλώσει τα υψηλά κλιμάκια της εκκλησιαστικής ηγεσίας), από τις 21 Μαῒου 2015μετατέθηκε αναγκαστικά, με την σύμφωνη γνώμη της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, κατόπιν αιτήματος του μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου, και την απόφαση του τελευταίου, στον ιερό ναό Αγίου Σπυρίδωνος Τριανδρίας. 
    Στη νέα του ενορία ο π. Νικόλαος, παρά τις συνεχιζόμενες απειλές και τους εκφοβισμούς, συνεχίζει ακάθεκτος το αντιοικουμενιστικό και αντιαιρετικό του έργο καθώς και την εν γένει πνευματική του δραστηριότητα.
Παρακολουθείστε το βίντεο:

3 σχόλια :

 1. Πολύ ωραίο! Σας ευχαριστούμε πάτερ Νικόλαε!
  Την ευχή σας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. O ΕΓΓΕΦΑΛΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ!!!!!!!!
  ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΟΨΥΧΗ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΟΡΓΑΝΑ ΕΝΩ ΣΥΝΤΕΛΟΥΜΕ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ.
  Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΗ ΔΩΡΕΑ ΜΟΝΟ ΟΣΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΙΠΛΑ.ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΜΟΥ ΔΩΡΗΣΕ ΝΕΦΡΟ ΣΕ ΑΝΗΨΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ!ΚΑΙ Η ΟΛΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΗΤΑΝ ΕΠΙΤΥΧΗΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Το αν υπάρχει επιστροφή ή όχι και εάν τα όργανα θα καταστραφούν σε λίγο δεν μπορεί ιατρικώς να το πεί κανείς με απόλυτη βεβαιότητα. Γι΄άυτό και άνθρωποι οι οποίοι είχαν τις ''προυποθέσεις'' για διάγνωση δολοφονίας(εγκεφαλικού θανάτου), αλλά δεν συμφωνούσαν οι συγγενείς ή ο αρμόδιος νευρολόγος και δεν υπέγραψαν παρά τις πιέσεις, επανήλθαν μετά από μήνες ή και χρόνια. Άλλωστε τι είδους χριστιανική ηθική είναι αυτή η οποία έναν άνθρωπο ο οποίος είναι βαρύτατα ασθενής δεν τον σέβεται αλλά του ληστεύει ότι πολυτιμότερο έχει, τα ζωτικά του όργανα, και τον οδηγεί στον θάνατο; Κατά αυτήν την ''χριστιανική'' λογική γιατί να μην δολοφονούμε και να ληστεύουμε και ηλικιωμένα πλούσια άτομα για να μοιράσουμε τα χρήματά τους σε φτωχούς αφού σε λίγο θα φύγουν από αυτήν την ζωή. Είναι εντυπωσιακό πως χρησιμοποιούν την ιερή διδασκαλία της εκκλησίας για να στηρίξουν ανήθικές πλανεμένες διδασκαλίες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com