Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2016

Πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης, Ο μακ. Επίσκοπος Αυγουστίνος Καντιώτης για την Ψευδοσύνοδο της Κρήτης!!! [ΒΙΝΤΕΟ 2016]


Πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης, Ο μακ. Επίσκοπος Αυγουστίνος Καντιώτης για την Ψευδοσύνοδο της Κρήτης!!! [ΒΙΝΤΕΟ 2016]
    Ομιλία του εφημερίου του Ι.Ν. Αγ. Σπυρίδωνος Τριανδρίας Θεσσαλονίκης, π. Νικολάου Μανώλη.
    Με νέα, πρόσφατη εντολή (20-11-2015), ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, απαγορεύει εκ νέου και στην ενορία του αγίου Σπυρίδωνος να Ομιλεί ο π. Νικόλαος!!! Κρίνεται ως επικίνδυνος!!!
    Ο π. Νικόλαος Μανώλης, εφημέριος του ιερού βυζαντινού ναού Προφήτου Ηλιού Θεσσαλονίκης επί 26 έτη, για λόγους Πίστεως (ως γνωστόν ο π. Νικόλαος δίνει μεγάλες μάχες εναντίον της παναίρεσης του Οικουμενισμού που έχει αλώσει τα υψηλά κλιμάκια της εκκλησιαστικής ηγεσίας), από τις 21 Μαῒου 2015μετατέθηκε αναγκαστικά, με την σύμφωνη γνώμη της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, κατόπιν αιτήματος του μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου, και την απόφαση του τελευταίου, στον ιερό ναό Αγίου Σπυρίδωνος Τριανδρίας. 
    Στη νέα του ενορία ο π. Νικόλαος, παρά τις συνεχιζόμενες απειλές και τους εκφοβισμούς, συνεχίζει ακάθεκτος το αντιοικουμενιστικό και αντιαιρετικό του έργο καθώς και την εν γένει πνευματική του δραστηριότητα.
Παρακολουθείστε το βίντεο:

2 σχόλια :

 1. Π ΝΙΚΟΛΑΕ ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ
  ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΕΚΟΙΜΗΜΕΝΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΥΘΗΡΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
  ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕΜΑΣ
  Π. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΚΥΠΡΟΥ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Είναι εύκολο να έχουμε το κείμενο αυτό του 1971;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Ενδέχεται το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, να μη συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου

2) Υβριστικά ή προσβλητικά και εν γένει παράνομου περιεχομένου σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα αφαιρούνται

3) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.

4) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.

5) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com