Τρίτη, 26 Ιουλίου 2016

Συνύπαρξη !!! ΦΡΕΣΚΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ

Λάβαμε μέσω ηλ.ταχυδρομείου από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής τη φωτογραφία με ένα λακωνικό σχόλιο:
"Έτσι για δεις πως οι φίλοι σου οι Αμερικανοί προωθούν την συνύπαρξη των θρησκειών!!! Το έχουν κάνει πανό έξω από το πανεπιστήμιο καθώς και στο χώρο του εστιατορίου." 

Εμείς σαν Ιστολόγιο Κατάνυξις, υποβάλουμε για άλλη μια φορά την ερώτηση των αναγνωστών και φίλων μας προς τον Οικουμενικό Πατριάρχη, την Αρχιεπισκοπή Αμερικής και προς όλους τους ορθόδοξους Αρχιερείς, χωρίς καμία εξαίρεση: 

Παναγιώτατε, μακαριώτατοι, σεβασμιώτατοι, θεοφιλέστατοι Άγιοι Αρχιερείς, τέτοιες "κινήσεις" υπάρχουν ήδη πολλές και θα ξεφυτρώνουν ολοένα περισσότερες. 
Με δεδομένα τα όσα δημοσιοποιήθηκαν, από εκείνα που έλαβαν χώρα στο Κολυμπάρι και αφορμή το email του αδερφού μας από την Αμερική, θα θέλαμε δημοσίως για άλλη μια φορά να σας παρακαλέσουμε να απαντήσετε ποια η θέση σας για τον οικουμενισμό; Ποιά είναι η θέση σας για τις οικουμενιστικές πρακτικές και τα οικουμενιστικά μορφώματα-κινήσεις όπως το coexist;
Όσοι εξ'υμών μέχρι σήμερα αρνείστε την ύπαρξη του οικουμενισμού και ειρωνεύεστε όσους ανησυχούν, από τη μία καθησυχάζετε και από την άλλη εξουθενώνετε και διώκετε όσους με στοιχεία διαφωνούν, κατηγορώντας τους ως υπερορθόδοξους, αυτόκλητους υπερασπιστές της πίστεως, ως κυνηγούς φαντασμάτων κ.α. δεν μπορείτε να κρύβεστε άλλο, δεν έχετε άλλα περιθώρια. 

3 σχόλια :


 1. ''Παναγιώτατε, μακαριώτατοι, σεβασμιώτατοι, θεοφιλέστατοι Άγιοι Αρχιερείς,''
  πράκτορες, ρόταρυ, μασωνία και δεν συμμαζεύεται...
  ποινικοποίηση της θρησκείας
  ψάξτε το λίγο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Περιμένετε απάντηση; Ρητορικό φυσικά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Κύριε ελέησέ μας

  ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com