Σάββατο, 23 Ιουλίου 2016

Ευλογούν τα Πόκεμον οι Λουθηρανοί της Φινλανδίας για να προσελκύσουν κόσμο

9eea39935cefe311ea467324e8a122a0_M.jpg
        ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΕ ΛΟΥΘΗΡΑΝΙΚΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΣΤΗ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΩΝ ΠΟΚΕΜΟΝ
        Κι ενώ πάστορες στην Αμερική, αλλά και η Ρωσική Εκκλησία κρούουν τον κώδων του κινδύνου για την φρενίτιδα που έχει καταλάβει την υφήλιο με το κυνήγι του Ποκεμον, αντιθέτως οι Λουθηρανοί της Φινλανδίας και αυτό που ονομάζουν "εκκλησία" τους δεν θα απαγορεύσουν το κυνήγι των Pokémon σε ναούς.

        Πολλές εκκλησίες στην περιοχή της πρωτεύουσας έχουν δηλώσει ότι στην επικράτειά τους μπορεί κάποιος να κυνηγήσει Pokémon, αλλά αποτρέπουν το κυνήγι στις κηδείες και σε άλλες εν κινήσει δραστηριότητες, λιτανείες κλπ. Η Λουθηρανική Εκκλησία προειδοποιεί επίσης οι παίκτες να έχουν μια αξιοπρεπή συμπεριφορά στο νεκροταφείο και, για παράδειγμα, να μην πηδούν πάνω από τάφους, όπως έχει ήδη συμβεί!
        Και έχει και συνέχεια! Σύμφωνα με τον φινλανδικό κλήρο, το παιχνίδι Pokemon Go μπορεί να βοηθήσει και να προσελκύσει ανθρώπους στην εκκλησία. Ανθρώπους που συνήθως δεν πηγαίνουν σε αυτήν.

4 σχόλια :

  1. Αν ειναι δυνατον. Τι αλλο πια θα δουμε σε αυτον τον κοσμο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ ΑΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Ενδέχεται το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, να μη συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου

2) Υβριστικά ή προσβλητικά και εν γένει παράνομου περιεχομένου σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα αφαιρούνται

3) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.

4) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.

5) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com