Σάββατο, 16 Ιουλίου 2016

Το Φανάρι επεξεργάζεται το αίτημα για αυτοκέφαλη ουκρανική Εκκλησία

60d5b3a26bb4444c1a335cc4b2ca22c0_L.jpg
                                                                        
        ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΕΦΑΛΙΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ
        Κι ενώ ακόμη ηχούν στα αυτιά του πιστού λαού οι διαβεβαιώσεις του Οικουμενικού Πατριάρχου πως αναγνωρίζει μονάχα την υπαγόμενη στο Πατριαρχείο Μόσχας Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας ως κανονική, πριν αλέκτωρ φωνήσαι, το Φανάρι επεξεργάζεται το πρόσφατο αίτημα Ουκρανών βουλευτών...

...για απόδοση αυτοκεφαλίας στην ουκρανική Εκκλησία- άραγε στους σχισματικούς;- όπως αυτό διατυπώθηκε πρόσφατα και επιβεβαιώνοντας όσα είχε πει κατά τη διάρκεια της Πανορθόδοξης ο Αρχιεπίσκοπος Τελμησσού Ιωβ, ο οποίος ξεκαθάριζε πως το ουκρανικό δε θα συζητηθεί στη Σύνοδο της Κρήτης, αλλά θα το επεξεργαστεί το Φανάρι...
        Αναλυτικά η ανακοίνωση:         

2 σχόλια :

  1. Αυτό το Φανάρι, ούτε λέει να σβήσει και όλο φωτιές ανάβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλοι γνωρίζουν τα μεγάλα διεθνή πολιτικά-οικονομικά συμφέροντα που κρύβονται πίσω από το Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως.
    Είναι τα ίδια συμφέροντα που προωθούν και τον δαιμονοκίνητο Οικουμενισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com