Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2016

Β. Χαραλάμπους, ΤΟ ΣΥΓΚΡΗΤΙΣΤΙΚΟ ‘’ΜΑΡΤΥΡΟΛΟΓΙΟ’’ ΤΟΥ BOSE

bose.jpg
Του Β. Χαραλάμπους, θεολόγου
Αν κοιτάξει κανείς το οικουμενιστικό ‘’εορτολόγιο - μαρτυρολόγιο’’ της συγκρητιστικής οικουμενιστικής κοινότητας του Bose, για παράδειγμα  κατά τις 30 Ιουλίου, θα παρατηρήσει ότι η οικουμενιστική αυτή κοινότητα εορτάζει κάποιον Αγγλικανό ‘’άγιο’’ William Wilbeforce (κοινωνικό μεταρρυθμιστή), τους Λουθηρανούς William Penn και Augast Vilmar,  τον μονοφυσίτη Gregory bar Herbraeus κλπ,  κατά τις 31 Ιουλίου, τον Λουθηρανό Bartolomé de Las Casas, Συρο, τον  μονοφυσίτη Slemun κλπ.

Θα ήταν παράλειψη να μη σημειώσουμε ότι οι Έλληνες Ορθόδοξοι ‘’εορτολόγιο - μαρτυρολόγιο’’ της συγκρητιστικής οικουμενιστικής κοινότητας του Bose, συμπεριλαμβάνονται στην ίδια ‘’ενότητα’’ με τους Ουνίτες, οι οποίοι αναφέρονται ως  ‘’Ελληνες Καθολικοί’’.  Θα πρέπει να παρατηρήσομε ότι για τους Παπικούς   γίνεται ενιαία αναφορά  με την ονομασία ‘’Δυτικών Ρωμαιοκαθολικών’’.

Συγκρητιστικό οικουμενιστικό ‘’εορτολόγιο - μαρτυρολόγιο’’ εφαρμόζουν στην καλούμενη ‘’μοναστική’’ κοινότητα του Bose, η οποία είναι μια κατ’ εξοχή οικουμενιστική κοινότητα.  Στο λεγόμενο ‘’εορτολόγιο’’ του Bose, το οποίο τιτλοφορείται «Εκκλησίες  θυμηθείτε», τις οποίες καλούν σκοπίμως «διάφορες παραδόσεις», αναφέρεται  ποιός ‘’εορτάζει’’ κατ’ εκείνη την ημέρα, Αγγλικανός, Κόπτης, Λουθηρανός κλπ.   Ως πρόφαση πήραν την εορτή των Αγίων Πάντων, η οποία θεσπίστηκε τον 4ον αιώνα στην Αντιόχεια, λησμονώντας ότι στους Αγίου Πάντες δεν συμπεριλαμβάνοντο οι αιρετικοί.
Η οικουμενιστική  αυτή κοινότητα  απευθύνεται πρωτίστως στους Παπικούς, στους Κόπτες και τους Αιθίοπες Μονοφυσίτες, στους Λουθηρανούς, στους Μαρωνίτες,  στους Παλαιοκαθολικούς, στους Ορθόδοξους Χριστιανούς και στους ‘’Έλληνες Καθολικούς’’ (Ουνίτες) κλπ.  Στο οικουμενιστικό αυτό ‘’εορτολόγιο - μαρτυρολόγιο’’ της οικουμενιστικής κοινότητας του Bose, παρατηρείται σε μια μέρα να ‘’εορτάζουν’’ Αγγλικανούς, Παπικούς, Λουθηρανούς, Μαρωνίτες, Κόπτες της Αιθιοπίας, Ορθοδόξους, Ουνίτες, της λεγόμενης ‘’Ασσυριακής εκκλησίας’’,  της λεγόμενης ‘’Συριακής καθολικής εκκλησίας’’ κλπ. Ο διαχριστιανικός συγκρητισμός στο αποκορύφωμά του. Τούτο διαφαίνεται φυσικά και από τα τραγούδια-προσευχές των.
Ο καλούμενος ’ηγούμενος’’ της  οικουμενιστικής αυτής κοινότητας, είναι ο Παπικός   Enzo Bianchi, ο οποίος έχει διοριστεί από τις 22 Ιουλίου 2014, από τον Πάπα Φραγκίσκο στο Ποντιφικό Συμβούλιο για την Προώθηση της Χριστιανικής ‘’ενότητας’’.  Το Οικουμενιστικό ‘’εορτολόγιο - μαρτυρολόγιο’’, καταμαρτυρεί πλήρως την συγκρητιστική οικουμενιστική σκοπιμότητα, καθώς επίσης και τι είδους  ‘’ενότητα’’ προωθείται.

3 σχόλια :

  1. Μακριά από αυτούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι αναρτησεις σχολιων σε μειζονος σημασιας θεματα ειναι για να κλαις πνευματικη αναισθησια
    ουτε στα δακτυλα μιας χειρος//
    1500 περιπου μοναχοι στο αγιον ορος ποσοι εχουν την διαθεση ομολογιας και συμπαραστασεως

    ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com