Κυριακή, 24 Ιουλίου 2016

Πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης, Στη Σύνοδο της Κρήτης επικράτησε το Δαιμονικό Πνεύμα [mp3 - 2016]

    Κήρυγμα 29/6/2016
Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016 - Πέτρου και Παύλου των πανευφήμων και πρωτοκορυφαίων αποστόλων
    Κήρυγμα του πρωτοπρ. Νικολάου Μανώλη.
Ι.Ν. Αγ. Σπυρίδωνος Τριανδρίας Θεσσαλονίκης.

    Με νέα, πρόσφατη εντολή (20-11-2015), ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, απαγορεύει εκ νέου και στην ενορία του αγίου Σπυρίδωνος να Ομιλεί ο π. Νικόλαος!!! Κρίνεται ως επικίνδυνος!!!
    Ο π. Νικόλαος Μανώλης, εφημέριος του ιερού βυζαντινού ναού Προφήτου Ηλιού Θεσσαλονίκης επί 26 έτη, για λόγους Πίστεως (ως γνωστόν ο π. Νικόλαος δίνει μεγάλες μάχες εναντίον της παναίρεσης του Οικουμενισμού που έχει αλώσει τα υψηλά κλιμάκια της εκκλησιαστικής ηγεσίας), από τις 21 Μαῒου 2015μετατέθηκε αναγκαστικά, με την σύμφωνη γνώμη της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, κατόπιν αιτήματος του μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου, και την απόφαση του τελευταίου, στον ιερό ναό Αγίου Σπυρίδωνος Τριανδρίας. 
    Στη νέα του ενορία ο π. Νικόλαος, παρά τις συνεχιζόμενες απειλές και τους εκφοβισμούς, συνεχίζει ακάθεκτος το αντιοικουμενιστικό και αντιαιρετικό του έργο καθώς και την εν γένει πνευματική του δραστηριότητα.
Παρακολουθείστε το βίντεο:
katihisis

3 σχόλια :

 1. Θα πρέπει επίσης να τονίζεται η αρνητική στάση του πολυπράγμονος αρχιεπισκόπου Κύπρου, ο οποίος εξ' όσων γνωρίζουμε ήταν αυτός ο οποίος αντέδρασε με επιμονή στις προτάσεις διορθώσεως της εκκλησίας της Ελλάδος και ουσιαστικά τις κατέστρεψε. Οι αντιρρήσεις του ήταν η αιτία εξ' όσων γνωρίζουμε για την αλλαγή της τελικής προτάσεως της εκκλησίας της Ελλάδος. Μια Κυπριακή μαχαιριά δηλαδή στην πλάτη της εκκλησίας της Ελλάδος από έναν αθεολόγητο ποιμένα, ο οποίος έχει γνώμη περί παντός εθνικού, ευρωπαϊκού, οικονομικού και παγκοσμίου ζητήματος και επεδίωξε με αυτά τα τραγικά αποτελέσματα να έχει και θεολογική συμβολή σε ζητήματα πίστεως. Αυτό βέβαια δεν απαλλάσσει των ευθυνών την αντιπροσωπεία της εκκλησίας της Ελλάδος η οποία έπρεπε να τηρήσει την εντολή την οποία έλαβε από την σύνοδο της ιεραρχίας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Την αλήθεια ανόθευτη μας αποκαλύπτει ο Γέροντας, χωρίς νσ στρογγυλεύει τα λόγια του, λόγια αγάπης για τον άνθρωπο τον ορθόδοξο και τον αιρετικό."Ο έχων ώτα ακούειν, ακουέτω"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αμην πατερ Νικολαε, την ευχη σας!
  Σσας ευχαριστουμε πολαυ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com