Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2016

30 μη μουσουλμάνοι οι πρώτοι φοιτητές του Τμήματος Ισλαμικών Σπουδών της Θεολογικής του ΑΠΘ

f04a9f71ff7ff4843ecfc256d9e36616_L.jpg
Έκπληξη χαρακτήρισε ο γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας, αρμόδιος για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις, Γιάννης Παντής το γεγονός ότι το νεοϊδρυθέν τμήμα Μουσουλμανικών Σπουδών στο ΑΠΘ , κάλυψε όλες τις θέσεις και διεκδίκησαν την εισαγωγή σε αυτό το τμήμα 2.800 άτομα.

Όπως είπε ο κ. Παντής:
-Οι υποψήφιοι δεν ήταν μουσουλμανικού θρησκεύματος.
-Οι προσφερόμενες θέσεις ήταν 30 για την πρώτη χρονιά,
-Η βάση κυμάνθηκε στη βάση του τμήματος Θεολογίας.
-Αυτό δείχνει ότι υπάρχει ένα σημαντικό ενδιαφέρον.
-Είναι καλό να το δούμε και να δούμε πόσο θετική ήταν και η προσπάθεια του υπουργείου Παιδείας να θεσμοθετήσει αυτό το τμήμα και να προχωρήσει.
Πατήστε εδώ και ακολουθήστε την Κατάνυξη στο twitter. Ενημερωθείτε άμεσα για τις αναρτήσεις μας!!!

7 σχόλια :

 1. Η κατευθυνση αυτη ειναι παρανομη και ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ αλλα και με το καταστατικό ιδρυσης της σχολης


  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ
  "Τὸ Ἑλληνικὸ Σύνταγμα δὲν ἐπιτρέπει τὴν ἵδρυση Τμήματος Μουσουλμανικῶν Σπουδῶν"
  Τὸ Ρωμαίικο Ὁδοιπορικὸ εἶχε τὴν τιμὴ νὰ συναντηθεῖ καὶ νὰ συνομιλήσει μὲ τὸν πρώην πρόεδρο τοῦ Ἀρείου Πάγου κ. Βασίλειο Νικόπουλο. Στὴν συνέντευξη πού θὰ παρακολουθήσετε ὁ κ. Νικόπουλος ἀναπτύσσει ἀπὸ νομικὴ σκοπιὰ τὸ ζήτημα τῆς ἵδρυσης τοῦ Τμήματος Ἰσλαμικῶν Σπουδῶν στὴν Θεολογικὴ Σχολὴ τοῦ ΑΠΘ καὶ ἀπαντᾶ μὲ ἀκλόνητα ἐπιχειρήματα στοὺς ὑποστηρικτὲς τοῦ ἀντεθνικοῦ καὶ ἀντιχριστιανικοῦ ἐγχειρήματος.

  http://www.orthodoxia-ellhnismos.gr/2014/04/23.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τον κακό τους τον καιρό

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. "...διεκδίκησαν την εισαγωγή σε αυτό το τμήμα 2.800 άτομα."
  Πανεπιστήμιο νάναι κι ό,τι νάναι...Τό όνειρο τού ευρωλιγούρη νεογραικύλου νάχη ένα χαρτί στά χέρια του που θά επισφραγίζη τήν κοινωνική του "καταξίωση"κι άς είναι καί ...τού κώλου!
  Γι αυτό φθάσαμε εδώ που φθάσαμε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Θὰ ἔχουν πλέον «κατηρτισμένον» προσωπικὸν αἱ ΜΗΚΥΟ τοῦ Σόρος._

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Αλίμονο στους Έλληνες που η βάση του κυμάνθηκε στα ίδια επίπεδα με της Θεολογίας. Η βάση εξαρτάται από τη ζήτηση. Αλίμονο αν τα ελληνόπουλα δείχνουν ίδιο ενδιαφέρον για τη θεολογία όσο για το ισλάμ. Όσο γι' αυτούς που έφτιαξαν το τμήμα (κατά παραγγελία των εβραιομασόνων που μας κυβερνάνε), αποδεικνύεται ότι αυτό τελικά θα λειτουργήσει ως "κατηχητικό" για τους έλληνες και όχι για να βγάζουν ιεροδιδασκάλους οι μουσουλμάνοι της Θράκης οι οποίοι να μην προέρχονται από την Τουρκία. Γιατί πείτε μου, οι έλληνες φοιτητές που θα σπουδάσουν το ισλάμ, δεν θα επηρεαστούν, δεν θα σπάσει η χριστιανική πίστη μέσα τους και με τη σειρά τους δεν θα επηρεάσουν κόσμο όταν θα βγουν από τη σχολή; Και τι δουλειά άραγε θα κάνουν όταν αποφοιτήσουν; Σε τι άλλο θα μπορούσαν να απασχοληθούν επαγγελματικά παρά με το Ισλάμ; Φανταστείτε τα αποτελέσματα μακροπρόθεσμα σε βάθος μερικών δεκαετιών. Σπιούνοι αριστεροί, δήθεν κατά της παγκοσμιοποίησης και κουραφέξαλα αλλά στην πραγματικότητα οι απόψεις σας ταυτίζονται με αυτές της Νέας Τάξης Πραγμάτων και κατ' εντολή αυτών που σας κάνουν κουμάντο αυτές υλοποιείτε. Ορίστε, μου κάθονται στη φωτογραφία οι δήθεν άθεοι και καμαρώνουν σαν τα γύφτικα σκεπάρνια που πέρασαν έλληνες στο τμήμα ισλαμικών σπουδών, κάτι το οποίο θα θεωρούν πολύ προοδευτικό. Το ισλάμ προοδευτικό! Αν επρόκειτο για τίποτα χριστιανικό, αφρούς από το στόμα θα έβγαζαν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. 2.800;;; Ψηφοφόροι της Ρεπούση ήταν οι γονείς τους. Αλλιώς δεν εξηγείται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com