Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2016

Σύντομη αποκαλυπτική ιστορία του Ισλάμ (βίντεο)


Ομιλία από την Λιβανέζα Brigitte Gabriel που ζει στην Αμερική. Μέσα σε λίγη ώρα αναλύει όλη την αλήθεια για το πως επικράτησε και ξεδιπλώθηκε το Ισλάμ από τον 7ο αιώνα ως σήμερα. Δείτε τι λέει και για τον ISIS


2 σχόλια :

  1. Τι να περιμενει κανεις απο το Ισλαμ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστά αλλά η αναφορά στις Σταυροφορίες (που έφερε και χειροκροτήματα επιδοκιμασίας) δίνει τη Δυτική κεκαλυμμένη εκδοχή της απελευθέρωσης της Ιερουσαλήμ. Στην πραγματικότητα το βασικό αίτιο ήταν άλλο. Ακόμη και να ήταν μόνο το πρώτο, μιλάμε για ουνιτική απελευθέρωση υπό το πρωτείο του Πάπα καταλύοντας το αυθεντικό Ρωμαϊκό κράτος της Κωνσταντινουπόλεως. Αυτά, για να μην ξεχνιόμαστε και όπως πολύ σωστά είπε στην αρχή, όποιος δεν γνωρίζει Ιστορία, την ξαναζεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com