Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016

“Η απρέπεια των οικουμενιστών προς τον άγιο Πορφύριο”, επιβεβαιώθηκε δραματικά


Με αφορμή την αναδημοσίευση της ομιλίας του μαχητικού ιερέα πατρός Νικολάου Μανώλη, η οποία προκάλεσε ευθέως την  μήνιν των οικουμενιστών διότι αποκάλυψε τις πρακτικές τους, με τίτλο: Πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης, Η απρέπεια των οικουμενιστών προς τον άγιο Πορφύριο [ΒΙΝΤΕΟ 2016], λάβαμε δύο σχόλια. Αναζητήσαμε τις πληροφορίες που μας έδιναν και τις παρουσιάζουμε σήμερα με. Δείτε τα σχόλια στη συνέχεια και το βίντεο:


Σχόλιο 1ο: Η μαρτυρία στο ακόλουθο video ξεκαθαρίζει πλήρως τη στάση του αγίου Πορφυρίου. Δεν υπάρχει ούτε κατ υποψία περιθώριο παρερμηνείας των λόγων του στο θέμα των συμπροσευχών. Ο άγιος Πορφύριος ήταν κάθετα αντίθετος στο θέμα των συμπροσευχων. Άγιος Πορφύριος εκπομπή ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ του ΠΑΥΛΕΙΟΥ ΛΟΓΟΥ Ι.Μ.ΒΕΡΟΙΑΣ ΝΑΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΜΠΑΝΙΑΣ από το 46:00 λεπτο εως το 50:47. https://www.youtube.com/watch?v=-5qshapd-Wc&feature=youtu.be

Σχόλιο 2ο: Άξιο ιδιαιτέρας προσοχής, στο ανωτέρω video , είναι η αιτιολόγηση του αγίου Πορφυρίου στη μη αποδοχή της συμπροσευχής. Πόσο σημαντική είναι η διαφορά του φιλιόκβε;  (Στο 50:00 εως το 50:47)
Άλλος ο πατέρας ο δικός μας και άλλος ο πατέρας ο δικός τους.

Μια εκπομπή του Παυλείου Λόγου ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ. Ο π. Ευάγγελος Παπανικολάου ιατρός και ιεραπόστολος στην Ιερά Μητρόπολη Καμερούν μιλά για τον Άγιο Πορφύριο όπως ο ίδιος τον γνώρισε.
Δημοσιεύτηκε στις 24 Μαρ 2014

2 σχόλια :

 1. Περαιτερω ερευνα στο θεμα αυτο εδειξε οτι η εν λογω μαρτυρια αυτη υπαρχει και σε αλλη ομιλια του πατρος Ευαγγελου Παπανικολαου.

  Απο το 47:00 εως το 51: 37

  https://www.youtube.com/watch?v=RMPqKrVMsR8&feature=youtu.be

  Αξια προσοχης η ορθοδοξοτατη παρουσιαση του πατρος Ευαγγελου. Δεν τους ονομασε εκκλησια, απλα τους ονομασε καθολικους η ομολογια.

  Για αλλη μια φορα ξεκαθαριζεται οριστικα και για παντα η αποψη του αγιου Πορφυριου περι των συμπροσευχων.

  Μακαρι να μετανοησουν οσοι εμπλεκουν τον αγιο Πορφυριο με συμπροσευχες και οικουμενισμο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ευχαριστούμε θερμά τον πατέρα Νικόλαο Μανώλη γι αυτό το έργο που δίδει την ευκαιρία να ακούσουμε οριστικά και αμετάκλητα την αλήθεια για το ορθοδοξο φρόνημα του Αγίου Πορφυρίου. Επιτέλους να πάψουν οι φίλο οικουμενιστές, προκειμένου να δικαιολογήσουν την αίρεση του οικουμενισμού, να παραχαράσσουν ακόμα και την πίστη των σύγχρονων Αγίων . Τις πρεσβείες του Αγίου Πορφυρίου να έχουμε και τις ευχές του πατέρα Νικολάου Μανώλη! !!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com